form üzerinden alt forma çoklu veri çekme
Tarih
16/12/2013 21:39
Konu Sahibi
coneic
Yorumlar
2
Okunma
847
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



coneic
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ö.... Ç....
4
2
03/04/2012
0
Konya, Turkey
Ofis 2003
01/10/2014,09:49
Çözüldü 
Sayın hocalarım. Formumdan dosya numarası ile hem ana formuma hem alt formuma Dlookup komutu ile verileri çekebiliyorum. Sorunum şu; alt formumda aynı dosya numarasına ait birden fazla kayıt olmasına rağmen sadece ilk kaydı getiriyor. Ana Formumdan seçeceğim dosya numarasına göre alt formdaki tüm kayıtları nasıl getirebilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hepinize iyi çalışmalar.
Amacım yeni kayıt eklerken alt formdaki kayıtlarıda dosya numarasına göre getirip, düzenlemeleri yapip yeni kayıt olarak eklemek.
Cevapla


cttm98
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... J....
212
2
24/04/2012
155
İstanbul
Ofis 2007
18/05/2016,18:49
Çözüldü 
Örnek eklerseniz daha hızlı cevap alabilirsiniz.
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir
Cevapla


coneic
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ö.... Ç....
4
2
03/04/2012
0
Konya, Turkey
Ofis 2003
01/10/2014,09:49
Çözüldü 
Sorunumu başka şekilde hallettim. İlginizden dolayı teşekkür ederim.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Photo İlişkili Tablolarda FORM üzerinden veri silme Mesut Kaytan 6 87 04/12/2016, 22:40 Mesut Kaytan
  Form üzerinden Klasördeki bir dosyayı silmek musteri53 2 68 20/11/2016, 08:06 musteri53
  Sorgudan ifade alanını forma aldırma yenginoglu 2 81 10/11/2016, 01:34 yenginoglu
  Forma ekli dosyaları yazdırma knuur 4 157 08/11/2016, 22:32 ozanakkaya
  Form dan veri girişi ertans 3 91 08/11/2016, 12:29 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya