Form üzerindeki butonla verileri silme
Tarih
02/12/2010 20:57
Konu Sahibi
airborne
Yorumlar
6
Okunma
3456
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



airborne
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
6
28/07/2010
0
Ofis 2003
27/08/2015,09:36
Çözüldü 
s.a.


Gelen Evrak Giriş Formu üzerinde bir buton sayesinde Gelen tablomdaki bütün kayıtları silmek istiyorum. bununla ilgili koda ihtiyacım var. silerkende şifre sorsun . onaylanırsa silsin. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 

A.S.
formumuzun arama kısmını kullanırsanız bu konuda ne kadar örnek oldugunu görürdünüz.
Cevapla


airborne
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
6
28/07/2010
0
Ofis 2003
27/08/2015,09:36
Çözüldü 
s.a.[/font]

Private Sub Komut12_Click()
On Error GoTo Err_Komut12_Click
Dim sifre As String
sifre = "www.accesstr.net"
If InputBox("Silme Şifresini Giriniz") = sifre Then
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 8, , acMenuVer70
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 6, , acMenuVer70
Else
MsgBox "Hatalı Şifre"
Exit Sub
End If

Exit_Komut12_Click:
Exit Sub

Err_Komut12_Click:
MsgBox Err.Description
Resume Exit_Komut12_Click


bu kod tam bana göre üstad. yalnız tüm kayıtları nası seçtirebiliriz ve inputbox ın form başlığını nasıl değiştirebilirim. microsoft offise Access değilde kayıtları silme şifresi diye
airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.041
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:45
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Sub TabloTemizle()
    Dim strSQL As String
    Dim db As Database
    Set db = CurrentDb
    
        DoCmd.SetWarnings False
            
        strSQL = "DELETE * FROM TABLOADI;"
        db.Execute strSQL
            
        DoCmd.SetWarnings True
        Set db = Nothing
End Sub


TABLOADI yerine silinmesini istediğin tabloyu yaz.

butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
 call tablotemizle


şeklinde kullanabilirsin.

Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sayın sledgeab;

İyi geceler...

Katkınız için teşekkürler..
Cevapla


merve256
Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
0
29/05/2011
0
İzmir
Ofis 2003
20/06/2011,02:00
Çözüldü 
kaydet sil gibi tam kodlara ihtiyacım tam anlamıyla bulamıyorum yardımcı olyrmusunuz
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Photo İlişkili Tablolarda FORM üzerinden veri silme Mesut Kaytan 6 87 04/12/2016, 22:40 Mesut Kaytan
  Liste kutusu işlem yapma ekleme silme de sorun nightashes 7 108 29/11/2016, 20:24 nightashes
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 300 08/11/2016, 14:35 knuur
  Verileri Listede ve Raporda Sıralamak m_demir 8 126 15/10/2016, 22:30 m_demir
  Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 179 10/10/2016, 11:05 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya