Form üzerinde otomatik hesaplamayı o forma ait tabloya nası aktarabilirim?
Tarih
03/01/2010 20:16
Konu Sahibi
supercanary
Yorumlar
5
Okunma
2029
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



supercanary
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
29/12/2009
0
Balıkesir
Belirtilmemiş
05/04/2010,23:36
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar Access yeni başladım ve bir problemim var şöyle ki iki tarih arasındaki farkı yıl ay ve gün olarak hesaplattırıyorum ancak sonuç olarak bunu tabloya ekleyemedim. ;Şöyle tablomda tarih1 ve tarih2 ve sonuç sütünları var. Formdan tarih1 ve tarih2 giriyorum sonuc formda otomatik hesaplanıyor ancak tabloda sonuç gözükmüyor. kısaca sorum şu olacak formdaki otomatik hesabı o forma ait tablaya yazdırabilirmiyim? evet ise nasıl teşekürler. programı ekledim sizin sitenizden alıntıdır. görüldüğü gibi tablo 1de tarih1 ve tarih2 var ben buraya sonuç sütünü eklemek istiyorum ve programdaki otomatik hesaplamayı buraya aktarmak istiyorum


Ek Dosyalar
.mdb   ikitarih arasındakigün, ay, yıl,hesapla.mdb (Dosya Boyutu: 216 KB / İndirme Sayısı: 10)
supercanary, 29-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:12
Çözüldü 
örneğini ekle ...bakılsın
Cevapla


supercanary
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
29/12/2009
0
Balıkesir
Belirtilmemiş
05/04/2010,23:36
Çözüldü 
örneği ekledim yukarıda teşekürler
supercanary, 29-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.733
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,15:47
Çözüldü 
Sayın supercanary, form üzerindeki kaydet butonunun kodlarını, sorguyu ve yeni isimli tabloyu lütfen inceleyin.. Sistem Mesajını bilerek devre dışı bırakmadım. Çünkü size tablodaki verilerin silineceğine dair bir soru sorulmakta. Evet dediğinizde istediğiniz şekildeki tablo ortaya çıkmakta..(Eğer Mesaj çıkmasını istemezseniz, yani doğrudan tabloyu oluşturmasını isterseniz Kaydet düğmesinin Tıklandığında Koduna;
DoCmd.SetWarnings False
yazmanız yeterlidir.

Tablo Yapma sorgusu ile sorununuz çözülmüş oluyor. Umarım...Kolay gelsin


Ek Dosyalar
.rar   ikitarih arasındakigün, ay, yıl,hesapla_2010-01-03.rar (Dosya Boyutu: 24,51 KB / İndirme Sayısı: 25)
Cevapla


supercanary
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
29/12/2009
0
Balıkesir
Belirtilmemiş
05/04/2010,23:36
Çözüldü 
Çok teşekkür ederim iyi çalışmalar
supercanary, 29-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sayın ercansahin33;

Günaydın... Teşekkürler..
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 195 15/11/2016, 00:59 shalala
  Sorgudan ifade alanını forma aldırma yenginoglu 2 77 10/11/2016, 01:34 yenginoglu
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 309 09/11/2016, 23:35 mehami
  Forma ekli dosyaları yazdırma knuur 4 154 08/11/2016, 22:32 ozanakkaya
  Formda isim girdiğimde tabloya rakam atıyor 53rize 3 114 04/11/2016, 00:56 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya