form üzerinde hesaplama
Tarih
25/11/2010 14:01
Konu Sahibi
muradoglu
Yorumlar
4
Okunma
1149
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



muradoglu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
53
28/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
30/01/2013,11:09
Çözüldü 
aşağıda öğrenciler için deneme netleri takip veritabanı oluşturmaya çalışıyorum fakat bir konuda takıldım. öğrenci adlı formu açtığımız zaman her dersin netlerini girdiğimiz zaman en sonda yer alan net toplam alanına bütün derslerin toplamını otomatik olarak nasıl yazdırabilirim.


Ek Dosyalar
.rar   OVT.rar (Dosya Boyutu: 1,55 MB / İndirme Sayısı: 9)
muradoglu, 28-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
291
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın muradoğlu;
Öğrenci formunuzdaki "Top Net" metin kutusunun denetim kaynağına "=[Sos Net]+[Mat Net]+[Fen Net]+[İng Net] " yazıp dener misiniz?
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


muradoglu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
53
28/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
30/01/2013,11:09
Çözüldü 
(25/11/2010, 14:37)Hayri16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın muradoğlu;
Öğrenci formunuzdaki "Top Net" metin kutusunun denetim kaynağına "=[Sos Net]+[Mat Net]+[Fen Net]+[İng Net] " yazıp dener misiniz?

evet oldu deyim oluşturarark denedim fakat başarılı olamadım peki bunu aynı zaman da tablosundaki ilgili alana nasıl kaydebiliriz acana
muradoglu, 28-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
291
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın muradoglu;
Ustalar genelde tablolarda hesaplanabilen alanların toplamlarının saklanmasını tavsiye etmezler. Nasılsa ihtiyacın olduğunda hesaplatıp ilgili yerde her zaman kullanma şansın var. Bu yüzden bence tabloda toplam alanını kullanmayın derim. Bir de "yapılmaması gereken ölümcül hatalar" adlı konuyu incelerseniz programınıza daha başka bir gözle bakacaksınız. Saygılar. iyi çalışmalar.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


muradoglu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
53
28/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
30/01/2013,11:09
Çözüldü 
teşekkürler
muradoglu, 28-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 181 15/11/2016, 12:08 ask200075
  Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 179 10/10/2016, 11:05 atoz112
  Form Üzerinde Komut Tuşu ve Onayı ile Tablodan Tabloya Veri Ekleme ask200075 13 517 08/10/2016, 10:26 ask200075
  Grafikte Veri Etiketlerini Başlık altında grafiğin üzerinde göstermek ertans 5 183 27/09/2016, 13:17 ertans
  Form üzerinde Metin Kutusu ile Arama yapma ozkovlu29 6 378 12/09/2016, 10:51 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya