form üzerinde değişiklik
Tarih
04/08/2011 12:31
Konu Sahibi
akay
Yorumlar
7
Okunma
1816
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



akay
Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
8
20/04/2011
0
Eskişehir
Belirtilmemiş
23/05/2013,15:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
örnekteki formda iki tane yapamadığım değişiklik var yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

1 formdaki liste çok uzun örn. d harfine basınca d ile başlayanlara gelmesi mümkün müdür.

2 listeden secilen kayıtları form sihirbazındaki gibi yan taraftaki gibi bir listeye atıp oradan yazdırmak istiyorum. (Form sihirbazı görüntüsü rar dosyasının icinde )


Ek Dosyalar
.rar   Yeni klasör.rar (Dosya Boyutu: 142,54 KB / İndirme Sayısı: 9)
.rar   Yeni2007.rar (Dosya Boyutu: 75,25 KB / İndirme Sayısı: 1)
Cevapla

boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
529
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
Dün,21:38
Çözüldü 
(04/08/2011, 12:31)akay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 formdaki liste çok uzun örn. d harfine basınca d ile başlayanlara gelmesi mümkün müdür.

1. madde ile ilgili bişeyler yapmaya çalıştım ama kullandığınız moduller 2007 ile uyumlu olmadığı için kontrol edemedim. Firma arama bölümünden arama yaparak deneyin sorun olursa tekrar kontrol ederiz.


Ek Dosyalar
.rar   yeni.rar (Dosya Boyutu: 37,63 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

akay
Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
8
20/04/2011
0
Eskişehir
Belirtilmemiş
23/05/2013,15:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
acaba ayrı metin kutusu eklemeden direk liste üzerinden d harfine basarak d sırasına gelebilirmiyiz?
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
Dün,22:09
Çözüldü 
1 formdaki liste çok uzun örn. d harfine basınca d ile başlayanlara gelmesi mümkün müdür.

bu maddeniz için, listbox zaten dediğiniz gibi çalışır fakat soldaki ilk alana göre.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

akay
Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
8
20/04/2011
0
Eskişehir
Belirtilmemiş
23/05/2013,15:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn Yandemir hocam bunu bilmiyordum teşekkürler tam istediğim gibi.
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
Dün,22:09
Çözüldü 
soldaki ilk ID alanının olması zorunlu fakat arama yaparken ikinci sütündan arama yapacak iseniz ID nin sütun genişliğine 0 (sıfır) verin. istediğiniz olacaktır. Img-grin)
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 183 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 148 12/01/2017, 12:58 atoz112
  rapor üzerinde değişiklik yapmak toros 3 147 11/12/2016, 12:36 atoz112
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 283 08/12/2016, 21:40 alpeki99
  Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 221 10/10/2016, 11:05 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya