Form Üzerinde Arama Yaptırma
Tarih
26/05/2010 00:37
Konu Sahibi
yeliz_metu
Yorumlar
3
Okunma
1401
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yeliz_metu
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
20/04/2010
0
Ankara
Ofis 2007
06/06/2010,21:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Mrb,

Accessi yeni ögrenmeye başlıyorum.Bir program hazırlamaya çalışıyorum Cd takip programı ().Takıldığım kısım form üzerinde arama yaptırma.
Yapmak istediğim aslında bi combobox koyup( ki bu comboboxta kayıtlı tüm filmler gözükücek) commboboxtan seçtiğim filmin diğer fieldlarını aşagıda textboxlarda göstermek.
Çalışmamım ekte yardımcı ederseniz çok sevinirim, eminim çok basit birşey kaçırıyorumIcon_rolleyes


Ek Dosyalar
.rar   yeliz.rar (Dosya Boyutu: 36,48 KB / İndirme Sayısı: 30)
yeliz_metu, 20-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sayın yeliz
öncelikle iyi akşamlar,örneğinizi inceledim aslında başta hatalar yapıyorsunuz ne gibi ,tabloları bile doaha iyi düzenleyemesşsiniz,siz önce sanırım ölümcül hatalar isimli başlığımızı inceleyin derim Img-grin ayrıca
size tabloda küçük değişiklik (alan isimlerini değiştirerek misal CD NO: alanını CdNo olarak birleştirdim ve cinsi adında bir alan ekliyerek buraya CD ve DVD olarak yapzabilirsiniz hatta değişiklikler yapabilirsiniz,neyse ben formtanımlama adında bir form yaptım bunu inceleyin bunda açılan kutudan istedğiniz isimli cd bulunuyor aylrıca alttada liste kutusundanda seçebilirsiniz,örneği inceleyin kolay gelsin


Ek Dosyalar
.rar   yeliz_Celoyce.rar (Dosya Boyutu: 41,78 KB / İndirme Sayısı: 50)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.180
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:27
Çözüldü 
Sponsor Reklam
CDArama formundan bahsediyorsanız.

formdaki açılan kutunun "güncelleştirme sonrasında" olayına aşağıdaki kodu yaz.

Kod:
Dim rs As Object
    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[Film Adı:] = '" & Me![Combo38] & "'"
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark


Ayrıca aşağıdaki konuyu mutlaka incele

Yapılmaması gereken ölümcül hatalar 

Cevapla

yeliz_metu
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
20/04/2010
0
Ankara
Ofis 2007
06/06/2010,21:18
Çözüldü 
Teşekkür Ederim yardımınız için bu kadar hızlı cevap beklemeiyodumImg-grin
İnceliycemm
yeliz_metu, 20-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 180 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 148 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Form üzerine değer getirme ve hesaplama yaptırma fatihkara 20 612 15/12/2016, 12:15 atoz112
  rapor üzerinde değişiklik yapmak toros 3 147 11/12/2016, 12:36 atoz112
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 283 08/12/2016, 21:40 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya