Form içinde FORMA bilgi aktarma (ORNEK EKLENDI)
Tarih
19/01/2011 11:09
Konu Sahibi
orhantanriverdi
Yorumlar
10
Okunma
3400
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
127
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
06/11/2016,07:32
Çözüldü 

Sayın hocalarım,

Hemen hemen hergün sizlerden yeni birşeyler öğreniyoruz. Bizlere zaman ayırdığınız için sizlere çok teşşekkür ediyorum.

Soruma Gelince.

Yapmış olduğum programda personel bilgilerini gösteren bir formum var.
Başka bir form da ise izin takip bilgileri var.

Personel bilgilerinin olduğu forma bir buton koyarak İZİN TAKİP formunu açtırıyorum.
Benim istediğim. Personel bilgilerinde o an için kimin kaydı bulunuyorsa izin butonuna tıkladığımda da o kişinin kaydının açılmasıdır.

PERSONEL BİLGİLERİ on load kısmında yazan KOD aşağıdaki gibi

Private Sub persid_Click()
On Error GoTo Err_persid_Click
stDocName = "Personelid"
DoCmd.OpenReport "Personelid", acViewPreview, , "[Adı Soyadı]=Forms![Personel ID]![Adı Soyadı]"

Exit_persid_Click:
Exit Sub

Err_persid_Click:
MsgBox Err.Description
Resume Exit_persid_Click
End Sub

İZİN BİLGİLERİNDE ise

Private Sub Form_Load()
DoCmd.Maximize
End Sub

BAŞKA bir kaç yol denedim ama olumsuz.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Saygılar

Cevapla


Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
30/11/2016,17:15
Çözüldü 
örnek ekleyiniz.
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.228
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
01/12/2016,16:48
Çözüldü 
örnek eklerseniz çözülür sanıyorum Img-grin
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:55
Çözüldü 
DoCmd.OpenReport "Personelid", acViewPreview, , "[Adı Soyadı]='" & Forms![Personel ID]![Adı Soyadı] & "'" olarak deneyiniz.
Please return your positive or negative ...
Cevapla


orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
127
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
06/11/2016,07:32
Çözüldü 
ORNEK EKLENMİŞTİR

Sayın hocalarım,

Hemen hemen hergün sizlerden yeni birşeyler öğreniyoruz. Bizlere zaman ayırdığınız için sizlere çok teşşekkür ediyorum.

Soruma Gelince.

Yapmış olduğum programda personel bilgilerini gösteren bir formum var.
Başka bir form da ise izin takip bilgileri var.

Personel bilgilerinin olduğu forma bir buton koyarak İZİN TAKİP formunu açtırıyorum.
Benim istediğim. Personel bilgilerinde o an için kimin kaydı bulunuyorsa izin butonuna tıkladığımda da o kişinin kaydının açılmasıdır.

PERSONEL BİLGİLERİ on load kısmında yazan KOD aşağıdaki gibi

Private Sub persid_Click()
On Error GoTo Err_persid_Click
stDocName = "Personelid"
DoCmd.OpenReport "Personelid", acViewPreview, , "[Adı Soyadı]=Forms![Personel ID]![Adı Soyadı]"

Exit_persid_Click:
Exit Sub

Err_persid_Click:
MsgBox Err.Description
Resume Exit_persid_Click
End Sub

İZİN BİLGİLERİNDE ise

Private Sub Form_Load()
DoCmd.Maximize
End Sub

BAŞKA bir kaç yol denedim ama olumsuz.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Saygılar



Ek Dosyalar
.rar   Database1.rar (Dosya Boyutu: 742,34 KB / İndirme Sayısı: 44)
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.228
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
01/12/2016,16:48
Çözüldü 
sayın power;
rapor değil form açtıracak sanırım.
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgudan ifade alanını forma aldırma yenginoglu 2 78 10/11/2016, 01:34 yenginoglu
  Forma ekli dosyaları yazdırma knuur 4 154 08/11/2016, 22:32 ozanakkaya
  Seçime göre Excelle veri aktarma. metbal 5 140 06/11/2016, 12:56 atoz112
  Forma toplu veri ekleyerek değer getirme Serkan Çevik 27 406 31/10/2016, 23:47 ozanakkaya
Exclamation Access worde aktarma hata angelos 15 474 19/10/2016, 12:31 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya