Form İçerisinde Başka Bir Form Kullanma
Tarih
06/12/2009 17:09
Konu Sahibi
yaso1981
Yorumlar
3
Okunma
931
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yaso1981
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
4
14/11/2009
0
Edirne
Ofis 2000
12/12/2009,16:27
Çözüldü 
bir form içerisinde başka bir tabloda bulunan bilgileri kullanmak istiyorum. örnekte yapamadığım alanı gösterdim. uzun zamandır Access ile uğraşmadığımdan fazlasıyla unutmuşum konuları arkadaşlar. ve bir sorum daha olacak. bu eklentide yapmak istediğim işlem ile faturalama programı hazırlayabilir miyim? acil olarak yardım ederseniz çok mutlu olurum.


Ek Dosyalar
.rar   SEVİS BİLGİLERİ.rar (Dosya Boyutu: 52,33 KB / İndirme Sayısı: 12)
yaso1981, 14-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
05/12/2016,09:18
Çözüldü 
Sn yaso form kuralları gereği mesajınızın tamamını büyük harfle yazmak yasaktır. Form kurallarını okuyalım ve lütfen kurallara uyalım. Kolay gelsin. Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
05/12/2016,09:18
Çözüldü 
Sn yaso 1981 aşağıdaki konuyu incelerseniz. istediğiniz bilgileri getirebilirsiniz. Unuttuklarınızı hatırlamanız açısından kendiniz yaparsanız daha iyi öğrenirsiniz. Saygılar...


Açılan kutudaki seçime göre formdaki metin kutularına bilgi getirme (Dlookup olmadan) 
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.045
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:13
Çözüldü 
Formunuza "BU BÖLÜMDEKİ BİLGİLERİ CARİ TABLOSUNDAN ALMAK İSTİYORUM" şeklinde açıklama yazmışsınız ama eklediğiniz örnekte böyle bir tablo yok.

Benremix'in verdiği linkteki konuyu inceleyiniz.

Ayrıca tdsharun'un aşağıdaki konusu sanırım yapmak istediğinizin çözümü.

DLookup İşlevi 
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 157 Dün, 21:40 alpeki99
  Form Değer Getirme Hk. Serkan Çevik 9 80 07/12/2016, 13:12 Serkan Çevik
  Form içinden yeni kayıta gitmek istemiyorum shalala 5 138 07/12/2016, 09:00 temre
Photo İlişkili Tablolarda FORM üzerinden veri silme Mesut Kaytan 6 92 04/12/2016, 22:40 Mesut Kaytan
  Liste kutusu çift tıklama ile yeni form açmak nightashes 18 255 02/12/2016, 20:04 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya