form genel toplam
Tarih
26/04/2010 22:42
Konu Sahibi
hasan17
Yorumlar
5
Okunma
1325
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



hasan17
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar 1 sutundaki veriler otomatik toplanıp genel toplam olarak forma eklenebiliyormu?
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:19
Çözüldü 
sayın hasan17
cevabınız evet
ve
bakın önce sorunuz ile ilgili formumuzdaki arama motoruna konuyu ve benzer isimlerle aratın misal toplam olarak yazdığınızda bile çok örnekler göreceksiniz,yani önce formumuzda aratın sonra bulamazsanız örneğiniz ile ekleyin ,kurallara uyun lütfen ,kolay gelsin
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Bugün,08:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn hasan17 isterseniz sayfa toplamı, ara toplm vs alabilirsiniz. Sn celoyce hocamın dediği gibi önce formda arayın, uygulayamazsanız örneğinizi ekleyin yardımcı olalım. Kendiniz uğraşıp yaparsanız kalıcı öğrenirsiniz. Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla

hasan17
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
çok sağ olun Img-grin
Cevapla

Ragıp61
Üye
Kullanici Avatari
Üye
28
6
03/05/2010
0
Trabzon
Ofis 2007
17/06/2011,10:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşım saygılar, izninizle bir sorum olacak Örneğin; a-b=c gibi bir sayının farkını alıyorum. Örnek vereyim 40-10=30 buradaki 10 sayısı değişken bir sayıdır. İstetiğim şu: 10 yerine yazacağım ikinci bir sayı 10 sayısıyla toplanarak 10 sayısının yerine yazılsın (ikide bir 10 sayısı ile yazacak olduğum sayıyı kafadan toplayarak buraya yazmak hoş olmuyor, büyük sayılarda zor oluyor) yapmış olduğum Access 2007 programında bana çok lazım. Yardımlarınız için teşekkürler, selamlar.
Ragıp61, 03-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:19
Çözüldü 
a-(b+10)=c yada a-b=c+10
şeklinde deneyin
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 201 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 163 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Metin Kutusunda Toplam Tutarları Göstermek. m_demir 4 147 22/12/2016, 20:16 m_demir
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 305 08/12/2016, 21:40 alpeki99
  Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 227 10/10/2016, 11:05 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya