form boyutlandırma
Tarih
09/11/2008 17:14
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
6
Okunma
4619
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
yapmış olduğum bir formu istediğim boyuta nasıl ayarlayabilirim.Her açtığımda aynı boyuttakalsın istiyorum..
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.011
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,04:55
Çözüldü 
atlantis mevzuyu çözemedim, formunu her açtığında farklı mı açılıyor.

boyutlandırılabilir'i İletişim yap ve otomatik ortalat öyle dene


atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
dediğini yaptım falak olmadı..
Yapmış olduğum form boyutunu istediğim boyut yapıp hep o boyutta kalmasını istiyorum.Senin dediğin gibi yaptım fakat boyutu eski boyutunda kalıyor ve boyutlandırılmıyor...
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin


ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
24/10/2016,00:04
Çözüldü 
Sn atlantis8334;
Formun özelliklerinde
Otomatik Boyutlandır : Hayır
Kenarlık Stili : İletişim
olarak ayarla ve tasarımdayken formun boyutunu istediğin boyuta getir.
veya
Formun ayrıntı bölümünü istediğin boyutlara getir ve
Otomatik Boyutlandır : Evet
Kenarlık Stili : İletişim
olarak ayarla.
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.975
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:32
Çözüldü 
Ayhan aynı olay bende olmuyor işte hakikaten daha önce bu şekilde yapardım çalışırdı ancak artık olmuyor nedendir bilemiyorum. Oysa ekranın ortalatmam gerekiyor ancak tasarım modunda iken hangi boyutta ve pozisyonda bıraktıysam aynen o şekilde kalıyor Img-grin
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


atlantis8334
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
teşekkürler.... Sanırım bu yeterli olucak..
bir sorum daha olacak cevaplarsanız sevinirim...
1-yeni çek girmek istediğimde CAri adı girdiğimde O cariye ait çekleri yan tablo olarak nasıl görebilirim...
2-Seçtiğim Çekleri mesala işaretleyip A bankasına aktarabilrim.
3-birde vadesi gelen çeki uyarı olarak nasıl alabilirim( bu soru şimdilik önemli değil..Sonrada sorabilririm Img-grin)Neyapsam )
cevaplarsanız sevinrim..
ek aşağıdadır..


Ek Dosyalar
.rar   yeni Çalışma 5.rar (Dosya Boyutu: 273,2 KB / İndirme Sayısı: 53)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 177 10/10/2016, 11:05 atoz112
  Form içine form butonları ekleme IceMan7 7 530 26/07/2016, 11:44 IceMan7
Çözüldü AlT Form Boyutlandırma larion 5 733 28/07/2015, 17:29 larion
Çözüldü access ana form üzerinde bulunan alt form da bulunan komutu çalıştırabilirmiyim serif_28 2 825 13/05/2015, 01:26 serif_28
Çözüldü ana form kayıt ve alt form veri güncelleme bulenttum 7 3.079 11/01/2015, 22:21 hakanuss


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya