Flash yapma örneği
Tarih
10/11/2008 12:46
Konu Sahibi
Puletin
Yorumlar
8
Okunma
4540
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy



Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
1 adet label
2 adet komut butonu hazırlayınız.

lblFlash
cmdFlash
cmdStop

bu butonları hazırladıktan sonra aşağıdaki kodu formumuzun kod yerine kopyala yapıştır yapın.
Option Compare Database

Private Sub cmdFlash_Click()
Me.TimerInterval = 300

End Sub

Private Sub cmdStop_Click()

Me.TimerInterval = 0
Me.lblFlash.ForeColor = vbBlack

End Sub

Private Sub Form_Timer()
With Me.lblFlash
.ForeColor = (IIf(.ForeColor = vbRed, vbBlack, vbRed))
.BackColor = (IIf(.BackColor = vbRed, vbBlue, vbRed))
End With
End Sub


Ek Dosyalar
.rar   Flash Yapma.rar (Dosya Boyutu: 10,85 KB / İndirme Sayısı: 316)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
(10/11/2008, 12:46)PuLeTiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: .ForeColor = (IIf(.ForeColor = vbRed, vbBlack, vbRed))
.BackColor = (IIf(.BackColor = vbRed, vbBlue, vbRed))

Hızlı kod. PAylaşım için teşekkürler
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla


adnan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
112
30/10/2008
0
Ankara
01/04/2011,21:55
Merhaba;

Sayın,PuLeTiN ve Bilgisayarcı ellerinize sağlık.

Teşekkürederim.
Cevapla


Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
eywallah da ... Ben sadece teşekkür etmiştim. Teşekkürler Puletine yapılsın lütfen.
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla


chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
24/11/2016,13:02
güzel bi örnek, teşekkürler. peki bunu form içinde butonsuz, otomatik olarak form açılınca çalışmasını sağlayabilir miyiz?
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
29/10/2016,20:35
Me.TimerInterval = 300

Bu kodu

Form Load olaryına yazarsanız olacaktır....


Ek Dosyalar
.rar   Flash Otomatik.rar (Dosya Boyutu: 11,14 KB / İndirme Sayısı: 62)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tree View Menu örneği mehmetdemiral 30 8.289 15/11/2016, 15:32 orderyazbim
Çözüldü Kayıtlarda Yapılan Değişiklikleri Gözlemleme (Log Tutma) Örneği Taruz 28 11.848 08/11/2016, 15:01 ozanakkaya
  öğrenci takip örneği herdogan 12 8.167 12/06/2016, 00:16 taha58
  içinde bir çok örneği barındıran access örnekleri cuneyt 24 11.754 21/01/2016, 11:56 memetinal
  Bordro Program Örneği ask200075 11 5.390 16/01/2016, 23:10 ferit39


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya