Filtreleme konusunda yardım
Tarih
05/03/2011 13:08
Konu Sahibi
idrisy
Yorumlar
17
Okunma
3886
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
164
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
Bugün,00:51
Çözüldü 
Daha önce bir çok sorumu yanıtladınız, öncelikle bu yardımlarınız için teşekkür ederim. EK teki dosyada öncelikle tarihler arası filtreleme yapmak istiyorum. daha sonrada diğer kritere göre filtreeleme yapmak istiyorum. çok uğraştım, örnekler aradım ama bulamadım. Yardım ederseniz çok memnun olurum.


Ek Dosyalar
.rar   kmaras.rar (Dosya Boyutu: 50,41 KB / İndirme Sayısı: 6)
Cevapla


Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
291
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın idrisy;
Ekte yaptığım çalışmayı sunuyorum. Deneyip lütfen geri dönerseniz çok sevinirim. Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   kmaras-Hayri16.rar (Dosya Boyutu: 32,57 KB / İndirme Sayısı: 11)
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
164
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
Bugün,00:51
Çözüldü 
Hayri Bey Yardımın için Teşekkür ederim. Burada AÇILAN KUTUDA seçim yapmadan da filtreleme yapabilir miyiz? Böyle bir şey mümkün mü, mümkünse nasıl olur?
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.009
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:17
Çözüldü 
Hayri hocamın eklediği örnekte,
TARINARASIGELENLER sorgusunda, kurulturu alanına yazılan

SQL Code
[forms]![form1]![turkutu]


ölçütünü

Visual Basic Code
like "*"&[forms]![form1]![turkutu]&"*"


olarak değiştir.

Cevapla


idrisy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
İ.... Y....
164
27/12/2008
11
Osmaniye
Ofis 2003
Bugün,00:51
Çözüldü 
sledgeab Teşekkür ederim. Ancak bir sorunla karşılaştım dosya numarası olmayanları filtreleyemiyorum.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.009
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,20:17
Çözüldü 
değişiklik sonrası dosya numarası boş olanlar listede görünmüyor mu, yoksa siz ayrıca dosya numarası olmayanlarıda mı filtrelemek istiyorsunuz??
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Sad Dinamik arama yapma. Filtreleme zamani hata.. Tale Talibov 11 424 20/11/2016, 18:25 Tale Talibov
Çözüldü Birden fazla seçime göre filtreleme temre 5 159 14/11/2016, 22:34 atoz112
  Filtreleme Yaparak Excel'e Export Etme! Rıdvan Üçok 3 106 06/11/2016, 13:53 atoz112
  Liste Kutusunda Satıra Sığmama ve Fİltreleme Sorunu mmert06 7 167 29/10/2016, 01:27 ozguryasin
  Sorguda kriteri boş bırakma için yardım. okumas 3 168 24/09/2016, 11:43 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya