Farklı Tablolardan Otomatik Hesaplama İşlemi
Tarih
26/04/2009 16:26
Konu Sahibi
bbuurraakk
Yorumlar
2
Okunma
1605
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



bbuurraakk
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
24/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
18/08/2015,13:25
Çözüldü 
Acces veri tabanı içinde 2 tane tablo var.Otopark veritabanı oluşturdum.Veritabanında otoparkgiriş tablosunda kaç saat kaldığı alanı ile fiyat listesi tablosundaki saat alanı ile çarptırıp otoparkgiriş tablosundaki ücret alanına yazdırmak istiyorum.bu tablo görünümünde olacak.Form şeklinde bir tasarım yapmıyacağım.Yardımcı olursanız sevinirim.
bbuurraakk, 24-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Örnek olmadan bir şey söylemek zor. Ayrıca tabloya doğrudan yazdırmak mümkün değil. Bunun için ya güncelleştirme sorgusu, ya form kullanılmalı. CELOYCE hocamın örneğini inceleyin, belki size bir fikir verir: Otopark Uygulaması 
Cevapla


bbuurraakk
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
24/04/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
18/08/2015,13:25
Çözüldü 
tablodan yapmam gerek çünkü c#'a bağlayarak göstermem gerek.bu da c# konusuna geçiyor.accesten böyle bir şey yapsam çok güzel olurdu c#'da baya bir zorlanacam sorgulardan yapıldığını biliyorum fakat c#'da sorgu nasıl çalıştırılır bilmiyorum acces'ta kısa bir yolu varmı diye sormuştum teşekkür ederim.araştırmaya devam etmem gerek.
bbuurraakk, 24-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Ayrı butonlardaki farklı işlevleri tek buton ile gerçekleştirmek murat dikme 9 348 20/11/2016, 16:06 murat dikme
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 180 15/11/2016, 12:08 ask200075
  formda farklı kriterde toplama access acemisi 3 127 06/11/2016, 12:59 atoz112
  Ürün Satış Birimi ADET ise otomatik kaydedip bir sonraki Combobox'a geçmesini sağlama hasanak2 5 220 16/09/2016, 11:00 atoz112
  Değere göre farklı tablolara kayıt işlemi ozer1971 4 213 12/09/2016, 10:47 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya