farklı illerdeki şubelerin veri tabanlarını dinamik nasıl bağlaya bilirim
Tarih
07/03/2009 14:54
Konu Sahibi
serif28
Yorumlar
1
Okunma
1326
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



serif28
Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
1
07/03/2009
0
Kocaeli
Ofis 2007
11/04/2009,20:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaş lar tüm emeği geçenlere şimdiden çok teşekkür ederim ...


farklı illerde 2 şube ve bunların datalarını dinamik nasıl bağlaya bilirim ....


bide Access çalışmalarında açıldığında ilgili yılın datalarını aktife edebilirmiyim...
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 
Merhaba sayın serif28

Farklı şubelerin girdikleri kayıtları tek veritabanında toplamanın en iyi yolu Web tabanlı çözümler kullanmaktan geçer. Direkt olarak Access kullanılsın istiyorsanız eğer bu durumda Windows Server tabanlı işletim sistemine ana programı kurduktan sonra bağlantı yapacak makineler Uzak Masaüstü Bağlantısı aracılığı ile kendilerine ait hesaplara bağlanabilirler. Bağlandıktan sonra gerekli yetkilendirme sistemine sahip Access program ile işlemlerini yapabilirler.

Böyle bir sistemi oluşturmak için orta ve üstü seviyede bir bilgi sahibi olunması ve tercihen Sql Serverda bilgilerin tutulması iyi olacaktır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Accesste parmak izi cihazı senkronize shift programı nasıl oluşturulur ? mugursan 11 371 13/01/2017, 19:50 mugursan
  Listede farklı bir tabloyu çoklu ölçüt olarak kullanmak. nightashes 2 111 01/01/2017, 01:05 nightashes
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 361 10/12/2016, 00:08 mbo69221088
Sad Dinamik arama yapma. Filtreleme zamani hata.. Tale Talibov 11 524 20/11/2016, 18:25 Tale Talibov
  Ayrı butonlardaki farklı işlevleri tek buton ile gerçekleştirmek murat dikme 9 440 20/11/2016, 16:06 murat dikme


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya