Exe İle Exe birleştirme nasıl yapılır!!??
Tarih
11/05/2010 23:05
Konu Sahibi
ycancan
Yorumlar
5
Okunma
3718
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ycancan
Kars`36
Kullanici Avatari
Aktif Üye
72
11/04/2010
15
Ankara
Ofis 2003
27/07/2010,00:44
Çözüldü 
Programımızın içinde bin-Debug içindeki exeyi açınca onunla birlikte ona bir tane daha exe ekleyip açılmasını istiyorum.
acaba bunu nasıl yapabiliriz?
yokmu bilen Img-grin)
Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:43
Çözüldü 
ne dediğinizi anlamadık net olarak açıklarsan belki bilen olur Img-grin birde şunu deneyin şöyle birşeymi istiyorsunuz
butona tıkladığında olayına şeklinde kendi yolunu yazarak deneyin
Call Shell("D:\DernekTakipProgramı/WebCamtrson.exe", 1)
Cevapla


ycancan
Kars`36
Kullanici Avatari
Aktif Üye
72
11/04/2010
15
Ankara
Ofis 2003
27/07/2010,00:44
Çözüldü 
yok hocam sımdı ornegın bır eczane programı yaptım
programın varsayılan kayıtlı yeri c:belgeler:visual studio-project orda
ne isminde oluşturduysak ona girip içinde bin-degbug içinde yapmış olduğumuz programın exesi varya ona ben baska herhangi bir programdan exe eklemek istiyorum yani o exeden program calıştırılınca aynı zaman o exe başka bir exeyide çalıştırsın
yani bir exeye tıklayınca eczane programı açılıyorsa onla birlikte aynı zamanda emlak diye bir projenin exesinide atıp bir exeye tıklayınca ikisi açılsın istiyorum
umarım anlatabilmişimdir Img-grin
yardımlarınız için sağolun iyi akşamlar
Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.
Cevapla


ycancan
Kars`36
Kullanici Avatari
Aktif Üye
72
11/04/2010
15
Ankara
Ofis 2003
27/07/2010,00:44
Çözüldü 
cevap gelmedi halen hocam
Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:ycancan
Sn:C*E*L*O*Y*C*E zaten 2 nolu mesajda cevabını vermiş.
Cevapla


beab05
Üye
Kullanici Avatari
Üye
37
0
17/12/2008
7
Aydın
Ofis 2007
04/06/2013,02:29
Çözüldü 
Merhaba;

Startup formunuzun "load" olayına ya da bir düğmenin click olayına alltaki kodu yazarsanız istediğiniz gibi çalışacaktır. Tabii kendi dosyanızın yolunu belirtmeyi unutmayınız.

Kod:
System.Diagnostics.Process.Start("C:\beab.exe")

Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü C# dinamik filtrelemeyi Vb.nete nasıl çeviririm alican60 8 2.027 22/02/2014, 00:18 alican60
Çözüldü Yeni bir kayıt ekleme işlemi nasıl yapılır? cyberwars 12 2.540 20/02/2014, 22:12 cyberwars
Çözüldü VB.NET ile Mükerrer Kayıt Uyarısı Nasıl Verilir ? alican60 4 2.028 20/12/2013, 20:57 alican60
Çözüldü VB ile access'e veri eklemek (Insert-Update-Delete) nasıl kullanılır yani ? mertkaymak 3 5.033 18/09/2013, 04:34 rastignac
Çözüldü Bir fazla tabloda, birden çok veri arama nasıl yapılır. oztuncla 7 2.832 03/06/2013, 21:34 oztuncla


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya