eşleşen verileri toplama
Tarih
28/07/2013 15:24
Konu Sahibi
hözsoy
Yorumlar
13
Okunma
2275
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar ekte gönderdiğim tabloda iş emri no aynı alan satırların toplamını almak istiyorum
iş emri no ilk; açıklama ilk; baş.tr ilk; tamam tr ilk; ver adam saat tp; harcanan adam saat tp; kalan adam saat tp; olarak bir form da görmek istiyoru yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim


Ek Dosyalar
.rar   yövmiyeler.rar (Dosya Boyutu: 12,62 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

maytas
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
545
21/12/2008
173
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
27/09/2015,02:03
Çözüldü 
(28/07/2013, 15:24)hözsoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ekte gönderdiğim tabloda iş emri no aynı alan satırların toplamını almak istiyorum
iş emri no ilk; açıklama ilk; baş.tr ilk; tamam tr ilk; ver adam saat tp; harcanan adam saat tp; kalan adam saat tp; olarak bir form da görmek istiyoru yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Bir Sorgu oluşturun. Sql kısmına aşağıdaki metni yapıştırıp kaydedin:

SQL Code
SELECT [toplam yövmiye bilgileri].[İşemri no], [toplam yövmiye bilgileri].açıklama, [toplam yövmiye bilgileri].[OPR BAŞ TR], [toplam yövmiye bilgileri].[OPR BİTİŞ TR], Sum([toplam yövmiye bilgileri].[ver-adamxsaat]) AS [Toplaver-adamxsaat], Sum([toplam yövmiye bilgileri].[harcanan adamxsaat]) AS [Toplaharcanan adamxsaat], Sum([toplam yövmiye bilgileri].[kalan adamx saat]) AS [Toplakalan adamx saat]
FROM [toplam yövmiye bilgileri]
GROUP BY [toplam yövmiye bilgileri].[İşemri no], [toplam yövmiye bilgileri].açıklama, [toplam yövmiye bilgileri].[OPR BAŞ TR], [toplam yövmiye bilgileri].[OPR BİTİŞ TR];

Bir form ve buna bağlı bir de altform tasarlayın.
Bu altformun Veri=> Kaynak Nesne kısmından üstte oluşturduğunuz sorguyu seçin.

Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
resim
Cevapla

Çözüldü 
Sponsor Reklam
bu Sql Kod u 2003 te de geçerli olur mu ofisimde 2003 yüklü de
bir de bu ek dosyamda bunu uyğulamanız mümkünmü
Cevapla

maytas
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
545
21/12/2008
173
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
27/09/2015,02:03
Çözüldü 

SQl Access versiyonuyla alakası yoktur.
Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
resim
Cevapla

Çözüldü 
Sponsor Reklam
hocam ek dosyada bu örneği uygulamanız mümkün mü ?
Cevapla

maytas
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
545
21/12/2008
173
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
27/09/2015,02:03
Çözüldü 
(28/07/2013, 20:01)hözsoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam ek dosyada bu örneği uygulamanız mümkün mü ?

Ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   yövmiyeler_maytas.rar (Dosya Boyutu: 24,45 KB / İndirme Sayısı: 26)
Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
resim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 173 15/01/2017, 12:43 usescrt
  Access Sorguda Toplama Barkın Yalçınöz 7 163 28/12/2016, 20:20 ozguryasin
  alt veri sayfasındaki verileri formda görmak murat dikme 4 115 07/12/2016, 18:14 murat dikme
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 246 06/12/2016, 03:07 maras321
  koşullu giriş maskesi ve toplama çıkarma maras321 4 159 09/11/2016, 12:31 maras321


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya