ErrorProvider Kullanımı?
Tarih
20/05/2011 21:49
Konu Sahibi
~~KaG~~
Yorumlar
4
Okunma
1601
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar,

ErrorProvider kullanımı biraz anlatırmısınız? Bir örnek hazırladım, textboxlar boş ise kırmızı ünlem dolu ise yeşil tik işarati çıkıyor. Ama textboxları boşaltığımız zaman tekrar butona tıklıyorum, yeşil tik işaretleri kalıyor üstüne kırmızı ünlem çıkmıyor. Sorun nedir acaba?


Ek Dosyalar
.rar   ErrorProvider.rar (Dosya Boyutu: 286,65 KB / İndirme Sayısı: 14)
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,19:11
Çözüldü 
Mantıken eğer dolu ise yeşil göstermenin bir anlamı yok. Ancak başka bir durum sebebi ile ihtiyaç olursa bu durumda

else sonrası şu şekilde çalışıyor :

Visual Basic Code
            Yanlis2.SetError(TextBox2, "")
            Dogru2.SetError(TextBox2, "OK")

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sn. alpeki99,

Dediğiniz gibi dolu ise göstermenin anlamı yok. Ama amacım öğrenmek olunca iş değişiyor... Gerekli Açıklama İçinde Tesekkur
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,19:11
Çözüldü 
Yukarıda bahsetmiş olduğum şekilde kullanırsanız gösterimi iptal edersiniz. Yani siz Yeşili göstermeden önce Kırmızı olanı gizlemelisiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Anladım... Teşekkürler, sizede zahmet verdik...

İlgili Yere Taşıyabilirsiniz Konuyu...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Fonksiyon Tuşları Kullanımı emir ustaoğlu 11 574 24/05/2016, 15:42 HilasNemkid
Çözüldü crystal reports kullanımı gkmanil 4 1.540 01/06/2014, 13:44 gkmanil
Çözüldü İnsert into deyiminde Checkbox gibi araçların kullanımı Şeyma462 6 2.668 22/05/2011, 18:04 Şeyma462


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya