ekranda herhangi bir yeri access içinden kod yazarak tıklamak
Tarih
21/11/2012 10:11
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
1
Okunma
1146
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
access de kod yazarak
ekranda görünen herhangi bir yeri tıklamak istermisiniz
isterseniz timer a yazıp her milisaniye aynı yeri binlerce kez tıklamak istermisiniz
@benbendedeilem
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
gerçekten hiç merak eden yok mu
@benbendedeilem
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Klasöre kaydederken,Dosya Adını yazarak yedeklemek musteri53 11 300 18/11/2016, 23:11 ozanakkaya
  Form içinden yeni kayıta gitmek istemiyorum shalala 4 110 14/11/2016, 00:19 shalala
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 355 20/06/2016, 14:47 OFA
Çözüldü Sil butonu hatası ve raporda istenen yeri yazdırma ankaram 6 699 19/11/2015, 11:06 atoz112
Çözüldü MS Access 2.0 ile hazırlanmış programı Access 2013'e nasıl dönüştürebilirim? uralcoder 7 805 27/09/2015, 14:09 uralcoder


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya