Ekran Görüntüsü Alma [ÖRNEK MEVCUT]
Tarih
06/06/2012 11:08
Konu Sahibi
SenKimsin
Yorumlar
4
Okunma
2163
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy



SenKimsin
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
3
28/04/2012
0
Balıkesir
Ofis 2010
13/06/2012,23:35
Çözüldü 
Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Ekran görüntüsünü almayı yaptım ancak bunu kaydetmiyor. Daha doğrusu otomatik olarak kaydetmiyor. Manuel (El İle) kaydediyor.
Arkadaşlar şimdi button1' e bastığınızda resmi çekiyor. Birde bunu yeni bir klasör açarak kaydetmesini istiyorum. Her kaydedişinde sonundaki rakam 1 artsın.

ÖRN: I. Çekişinde; C/Örnek_Klasör/Resim1
II: Çekişinde; C/Örnek_Klasör/Resim2
Her çekişinde birer birer artsın. Ve örnek_klasör adında yeni bir klasör açsın.
Yardımlarınızı bekliyorum.

TIKLA ÖRNEĞİ İNDİR 
Cevapla


SenKimsin
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
3
28/04/2012
0
Balıkesir
Ofis 2010
13/06/2012,23:35
Çözüldü 
Bilen biri yok mu?
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,12:23
Çözüldü 
Bu ne acele anlayamadım? Ücret ödemiyorsunuz bir şey yapmıyorsunuz. Tek yapabileceğiniz soru sormak ve cevaplanması için beklemek.

Ekte yer alan dosyada ekran resmi alma ile ilgili gerekli kodlar çalışır haldedir. Ayrıca Google'dan arama yaparak gelenler için kod :

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Dim Boyut As New Size(1024, 768)
        Dim Resim As New Bitmap(1024, 768)
        Dim grafik As System.Drawing.Graphics = System.Drawing.Graphics.FromImage(Resim)
        Dim klasorPath As String

        grafik.CopyFromScreen(New Point(0, 0), New Point(0, 0), Boyut)

        If (Not String.IsNullOrEmpty(txtKlasorAdi.Text)) Then
            klasorPath = txtKlasorAdi.Text
        Else
            klasorPath = Application.StartupPath
        End If

        If (Not String.IsNullOrEmpty(txtDosyaAdi.Text)) Then
            Resim.Save(klasorPath & "\\" & txtDosyaAdi.Text & ".bmp")
        Else
            Resim.Save(klasorPath & "\\AccessTrEkranResmi.bmp")
        End If


Ek Dosyalar
Vb.Net ile Ekran Görüntüsünü Almak Çekmek.rar
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


kadirdursun

Kullanici Avatari
Özel Üye
K.... D....
1.242
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:22
Çözüldü 
sayın alpeki99;
sanırım bir çok kişinin işine yarayacaktır bu kodlar. teşekkür ederim.
Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!


http://www.isciler-iski.com
http://www.universiteliisciler.com

(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla


SenKimsin
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
3
28/04/2012
0
Balıkesir
Ofis 2010
13/06/2012,23:35
Çözüldü 
Yardımınız için teşekkür ederim. Bu örnek işime yaradı.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Farklı Ekran çözünürlüklerinde PROJE sorunu chevy 10 3.449 12/03/2014, 10:16 chevy
Çözüldü textboxa girilen son karakteri alma goodfalles 11 3.510 09/02/2012, 22:36 goodfalles
Çözüldü vb.net combobox'a accessten veri alma goodfalles 4 2.020 28/01/2012, 22:14 goodfalles
Çözüldü PROGRESSBAR ÖRNEK mcmaho 2 1.459 01/01/2012, 20:05 mcmaho
Çözüldü vb.net web browser tam ekran mqunetr 4 2.067 29/12/2011, 22:25 mqunetr


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya