Eğer Yada
Tarih
22/02/2012 11:05
Konu Sahibi
blake33
Yorumlar
6
Okunma
1571
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



blake33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
56
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
06/04/2016,10:12
Çözüldü 
Yaptığım çalışmada günlerin değerini otomatik yazdırmak istiyorum örneğin formda gün pazartesi ise otomatik olarak 16 yazdırmak istiyorum nasıl yapabilirim
Ek Dosyalar
Röntgen.rar
[152.27 KB]
blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.978
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,17:57
Çözüldü 
Örneğinizi eklemeniz ilk adım olacaktır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
Dün,00:25
Çözüldü 
Deger tablosundan güne karşılık gelen deger Form1 de gösteriliyor.


Ek Dosyalar
Röntgen.rar
[114.38 KB]
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla


blake33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
56
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
06/04/2016,10:12
Çözüldü 
çok teşekkür ederim kardeş benim istediğim tablodaki değer bölümüne otomatik yazdırabilirmiyiz
blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla


ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
Dün,00:25
Çözüldü 
Yazdırabilirsiniz,
Bir buton ekleyin ve butonun olay yordamına
docmd.runsql "UPDATE Deger SET Deger=" & Metin2 & " WHERE Gün='" & Liste0 & "'"
yazın.
Metin2 ye yazacağınız değer tabloda güncellenir.
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla


blake33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
56
16/06/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
06/04/2016,10:12
Çözüldü 
kardeş rahatsız ediyorum ama formda ben onu tıklamadan göremezyim tabloda tarihi görünce otomatik atsın o olmazmı
blake33, 16-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Ãœyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Question Açılan Kutu aramalarına hepsi yada tümü seçeneği eklemek Yunus Bozkurt 8 426 06/09/2016, 17:55 Yunus Bozkurt
  Eğer Kiracı varsa kiracı ismi gelmesi yenginoglu 3 246 30/05/2016, 14:10 yenginoglu
  ıff ifadeleri ile iç içe hesaplamaya göre değer (excel eğer) ruzgarajans 4 246 12/05/2016, 21:12 ruzgarajans
Çözüldü Ödeme Formunda sadece tl yada euro girince sorun celilpartal 6 713 12/08/2015, 11:37 celilpartal
  Sorguda yada Raporda hesaplamaya veya karşılaştırma yapmak. direnist 3 571 09/02/2015, 13:30 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya