DSum fonksiyonunu tarih şartına bağlı kullanma
Tarih
12/07/2010 12:52
Konu Sahibi
estapan
Yorumlar
6
Okunma
2095
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



estapan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E....
226
03/07/2010
43
İstanbul
Ofis 2003
01/11/2016,09:53
Çözüldü 
[attachment=9130]Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.
Benim sorunum Dsum (Topla) fonksiyonunu kullanmakla alakalı
Normalde Dsum Fonksiyonunu şarta bağlı olarak kullana biliyorum

Örnek =DSum("[CBorç]";"[Cari Hareket]";"CVar([CariNO])=" & CVar([CariNO]) & "And [İşlemTürü]='Satış Faturası'")

şeklinde. Fakat benim sorunum şart kısmında metin değilde tarih yazınca oluyor.
yukardaki förmülde [işlem türü]=Satış Faturası" alanı yerine "01.01.2010" tarihinden küçük alanları topla şeklinde yapmak istiyorum, fakat bir türlü olmuyor. Bunla ilgili bir deyim örneği gönderirseniz çok memnun olurum.


(Açıklama: Cari hareketler tablosundaki TUTAR alanlarının 01.01.2010 tarihine kadar toplamını veren Dsum fonksiyonunun örneğini istiyorum.
[/size]
+repCahiller bilginin kölesi, Alimler ise efendisi olur.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:29
Çözüldü 
Arkadaşlar lütfen örneklerinizi ekleyin,
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.732
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:13
Çözüldü 
Fonkisoyun tarih alanları ile kullanımı aşağıdaki gibidir. Buradan yola çıkarak kendinize uyarlayabilirsiniz. Celoyce hocanın belirttiği üzere örnek eklerseniz daha sağlıklı cevap alabilirsiniz.

Kod:
............. "kriter=#date#") 

Cevapla


estapan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E....
226
03/07/2010
43
İstanbul
Ofis 2003
01/11/2016,09:53
Çözüldü 
BlackEagle ;
Yardımın için teşekkürler. sonunda çözdüm.
+repCahiller bilginin kölesi, Alimler ise efendisi olur.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.732
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:13
Çözüldü 
Rica ederim. Sorununuzu çözdüğünüze sevindim.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,02:10
Çözüldü 
"Sonunda çözdüm" derken, siz mi çözdünüz yoksa sayın Blackeagle'in koduyla mı çözüldü.. Tam anlaşılmamış.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 226 Bugün, 00:13 m_demir
  Tek Formu Diğer formlarda kullanma raburabu 6 165 27/11/2016, 23:21 raburabu
  Veritabanını Ağda Paylaşımlı Kullanma ertans 3 225 16/11/2016, 09:15 ertans
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 199 14/11/2016, 18:43 mehami
Çözüldü seçime bağlı metin kutusunu tabloda aktif veya pasif yapma EROLAKSAKAL 13 4.004 12/11/2016, 11:48 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya