DSum fonksiyonunu tarih şartına bağlı kullanma
Tarih
12/07/2010 12:52
Konu Sahibi
estapan
Yorumlar
6
Okunma
2138
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



estapan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E....
226
03/07/2010
43
İstanbul
Ofis 2003
21/01/2017,19:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
[attachment=9130]Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.
Benim sorunum Dsum (Topla) fonksiyonunu kullanmakla alakalı
Normalde Dsum Fonksiyonunu şarta bağlı olarak kullana biliyorum

Örnek =DSum("[CBorç]";"[Cari Hareket]";"CVar([CariNO])=" & CVar([CariNO]) & "And [İşlemTürü]='Satış Faturası'")

şeklinde. Fakat benim sorunum şart kısmında metin değilde tarih yazınca oluyor.
yukardaki förmülde [işlem türü]=Satış Faturası" alanı yerine "01.01.2010" tarihinden küçük alanları topla şeklinde yapmak istiyorum, fakat bir türlü olmuyor. Bunla ilgili bir deyim örneği gönderirseniz çok memnun olurum.


(Açıklama: Cari hareketler tablosundaki TUTAR alanlarının 01.01.2010 tarihine kadar toplamını veren Dsum fonksiyonunun örneğini istiyorum.
[/size]
+repCahiller bilginin kölesi, Alimler ise efendisi olur.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.838
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:24
Çözüldü 
Arkadaşlar lütfen örneklerinizi ekleyin,
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Fonkisoyun tarih alanları ile kullanımı aşağıdaki gibidir. Buradan yola çıkarak kendinize uyarlayabilirsiniz. Celoyce hocanın belirttiği üzere örnek eklerseniz daha sağlıklı cevap alabilirsiniz.

Kod:
............. "kriter=#date#") 


Cevapla

estapan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E....
226
03/07/2010
43
İstanbul
Ofis 2003
21/01/2017,19:07
Çözüldü 
BlackEagle ;
Yardımın için teşekkürler. sonunda çözdüm.
+repCahiller bilginin kölesi, Alimler ise efendisi olur.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Rica ederim. Sorununuzu çözdüğünüze sevindim.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.739
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/01/2017,02:35
Çözüldü 
"Sonunda çözdüm" derken, siz mi çözdünüz yoksa sayın Blackeagle'in koduyla mı çözüldü.. Tam anlaşılmamış.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 185 15/01/2017, 12:43 usescrt
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 221 06/01/2017, 16:22 atoz112
  İki Tarih Arası Rapor Hatası m_demir 14 301 24/12/2016, 23:03 m_demir
  İki Tarih Arası Hk. Serkan Çevik 2 134 24/12/2016, 20:24 Serkan Çevik
  İki Tarih Arası Rapor Almak m_demir 20 607 23/12/2016, 12:11 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya