Dreamwiever
Tarih
18/12/2013 19:47
Konu Sahibi
mahmut18
Yorumlar
9
Okunma
1714
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



mahmut18
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
64
9
18/12/2013
20
Çankırı
Ofis 2010
06/02/2016,01:16
Merhabalar yeni kayıt olduğum sitede ilk sorum dreamwiever ile iyi bir web sitesi yapılabilir mi ?
Cevapla


boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
528
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
Bugün,11:57
Elbette yapılabilir. Ancak unutmamak gereken asıl konu kullandığınız derleyici programlar değil kullandığınız web programlama dili. İyi bir web sayfası için asp, .net, php gibi programlama dillerinden en az bir tanesine hakim olmak gerekli...
Cevapla


mahmut18
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
64
9
18/12/2013
20
Çankırı
Ofis 2010
06/02/2016,01:16
Bize Html komutları silverlight ve c# bilgileri öğretildi şuanda sadece c# bilgimin iyi olduğunu düşünüyorum asp.net yakın duruyor freamwiever örnek sitelerine baktığımda pek içi açıcı görmedim sadece yazılar var Benim resim galerisi oluşturmam gerekiyor bir pastahane web sitesi örneği yapmak istiyorum dreamwiever yeterli olur mu ?
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.981
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,11:25
Kavramları karıştırmışsınız önce onu düzeltmek lazım. Dremweaver veya Notepad++ vs. fark etmez sitenin önce Html tabanlı olarak iskeletinin yapılması lazım. Ek olarak Css ve Js ile daha güçlü/estetik bir arayüzünüz olabilir. Bu arayüzün yapılmasında Dreamweaver olmuş başka bir şey olmuş fark etmez.

Eğer resimleri sadece bir kere ekleyecek ve o şekilde bırakacaksanız Asp.Net vs. gerek yok. Html tarafında img tagı ile resimleri gösterirsiniz. Eğer ki istediğiniz dinamik bir resim galerisi ise yani resimleri ekleme, silme gibi işleri her defasında kod (HTML) tarafında yapmadan bir editör aracılığı ile yapmak isterseniz o zaman Asp.Net, Php gibi sunucu taraflı bir yapı kullanmanız gerekir.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
528
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
Bugün,11:57
Alpeki hocamın da belirttiği gibi eğer resimler bir kerelik yüklenecekse Html ile basit bir iki script eklenerek sorun çözülebilir ancak dinamik bir yapı oluşturulacak ve bir yönetim paneli ile bilgi ve resimler güncellenecekse asp .net veya php gibi bir yapı ile geliştirmek zorundasınız.
Cevapla


mahmut18
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
64
9
18/12/2013
20
Çankırı
Ofis 2010
06/02/2016,01:16
Anladım peki asp.net de görsellik olarak zayıf olmaz mı tablolar da biraz sıkıntı yaşıyorum hiçbir şey düzgün durmuyor photoshopta yaptığımız bir banner a asp.net e aktarım üzerinde oynama yapabilirmiyiz mesala menü oluştursak photoshopdan bunu asp.net de kullanabilir miyiz
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Dreamwiever ilk websitem mahmut18 13 2.826 29/12/2013, 13:40 mahmut18
  Photoshop ve Dreamwiever mahmut18 9 1.836 25/12/2013, 15:37 mahmut18


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya