dosya isimlerini oluşturma tarihleri ile birlikte almak
Tarih
08/03/2012 15:06
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
15
Okunma
2732
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
klasör altındaki dosyaların son tarihli olanı almak istiyorum
kullandığım program yedek alırken isimlendirmeyi güya tarihe göre yapıyor
ama
2012-3-8-9-22.ahbs adlı dosya saat 9 u 22 geçe oluşturulmuş
2012-3-8-12-56.ahbs ise 12 yi 56 geçe oluşturulmuş
fakat alfabetik sıralamada büyükten küçüğe sıralarken
ilk dosya daha büyükmüş gibi algılanıyor
bu yüzden klasör altındaki dosyaları tabloya çekerken oluşturulma tarihlerini de almam lazım
şimdi eklediğim örnekte dosyaları tabloya kaydediyor
ama oluşturulma tarihlerini kaydetmiyor

http://www.accesstr.net/konu-dosyalari-t...almak.html
http://www.accesstr.net/konu-dosyalari-t...oldur.html

bu linklerdeki örneklerde ise tabloya dosya tarihleride alınıyor

benim istediğim ise bu mesaja eklediğim örnektede dosyaların oluşturulma tarihlerinin de alınması
yardımlarınız için çok teşekkürler

Ek Dosyalar
Dosya.zip
[15.59 KB]
@benbendedeilem
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,20:02
Çözüldü 
2012-3-8-9-22.ahbs yi oluşturan komut seti gerekli...

Yıl , Ay , Gün , Saat , Dakika yı formatlı yaparsanız sorun kalmaz...

Format (Yıl,"0000")
Format (Ay,"00")
Format (Gün,"00")
Format (Saat,"00")
Format (Dakika,"00")

yapınız...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
ama benim böyle bir şansım yok
çünkü ücretli olarak kullandığım program yedek dosya isimlerini kendisi oluşturuyor
yani bunda benim herhangi bir tasarrufum olması mümkün değil
ben sadece klasör altında oluşturulmuş olan dosya isimlerini tabloya alıp işleme tabii tutuyorum
@benbendedeilem
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,20:02
Çözüldü 
Klasördeki dosya isimlerini tabloya alıyormu ?

Eğer alıyorsa o tabloyu eklerseniz onun üzerinde işlem yapılabilir...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
linkleri verilenler
hem dosya ismini hem dosya tarihlerini alıyor
eklediğim örnekte ise sadece dosya adını alıyor
@benbendedeilem
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,20:02
Çözüldü 
Dosya isimleri ve tarihleri alınmış bir örnek ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Rapor oluşturma ertans 2 68 06/12/2016, 18:02 ertans
  Dosya konumunu alma tufanbal 7 137 02/12/2016, 10:48 tufanbal
  Klasöre kaydederken,Dosya Adını yazarak yedeklemek musteri53 11 320 18/11/2016, 23:11 ozanakkaya
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 161 17/11/2016, 12:45 atoz112
Çözüldü Klasördeki dosya adlarında kelime ile arama rmznaydemr 5 234 06/11/2016, 13:00 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya