dosya isimlerini oluşturma tarihleri ile birlikte almak
Tarih
08/03/2012 15:06
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
15
Okunma
2790
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
iyi günler
klasör altındaki dosyaların son tarihli olanı almak istiyorum
kullandığım program yedek alırken isimlendirmeyi güya tarihe göre yapıyor
ama
2012-3-8-9-22.ahbs adlı dosya saat 9 u 22 geçe oluşturulmuş
2012-3-8-12-56.ahbs ise 12 yi 56 geçe oluşturulmuş
fakat alfabetik sıralamada büyükten küçüğe sıralarken
ilk dosya daha büyükmüş gibi algılanıyor
bu yüzden klasör altındaki dosyaları tabloya çekerken oluşturulma tarihlerini de almam lazım
şimdi eklediğim örnekte dosyaları tabloya kaydediyor
ama oluşturulma tarihlerini kaydetmiyor

http://www.accesstr.net/konu-dosyalari-t...almak.html
http://www.accesstr.net/konu-dosyalari-t...oldur.html

bu linklerdeki örneklerde ise tabloya dosya tarihleride alınıyor

benim istediğim ise bu mesaja eklediğim örnektede dosyaların oluşturulma tarihlerinin de alınması
yardımlarınız için çok teşekkürler

Ek Dosyalar
Dosya.zip
[15.59 KB]

@benbendedeilem
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,12:05
Çözüldü 
2012-3-8-9-22.ahbs yi oluşturan komut seti gerekli...

Yıl , Ay , Gün , Saat , Dakika yı formatlı yaparsanız sorun kalmaz...

Format (Yıl,"0000")
Format (Ay,"00")
Format (Gün,"00")
Format (Saat,"00")
Format (Dakika,"00")

yapınız...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ama benim böyle bir şansım yok
çünkü ücretli olarak kullandığım program yedek dosya isimlerini kendisi oluşturuyor
yani bunda benim herhangi bir tasarrufum olması mümkün değil
ben sadece klasör altında oluşturulmuş olan dosya isimlerini tabloya alıp işleme tabii tutuyorum
@benbendedeilem
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,12:05
Çözüldü 
Klasördeki dosya isimlerini tabloya alıyormu ?

Eğer alıyorsa o tabloyu eklerseniz onun üzerinde işlem yapılabilir...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Sponsor Reklam
linkleri verilenler
hem dosya ismini hem dosya tarihlerini alıyor
eklediğim örnekte ise sadece dosya adını alıyor
@benbendedeilem
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,12:05
Çözüldü 
Dosya isimleri ve tarihleri alınmış bir örnek ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 327 26/12/2016, 11:38 raburabu
  İki Tarih Arası Rapor Almak m_demir 20 578 23/12/2016, 12:11 m_demir
  iki tablo arasında girilen veriyi ikinci tabloda alan olarak oluşturma yardım bilservisci 8 240 15/12/2016, 11:49 atoz112
  Rapor oluşturma ertans 2 98 06/12/2016, 18:02 ertans
  Dosya konumunu alma tufanbal 7 225 02/12/2016, 10:48 tufanbal


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya