dlookup kullanımı
Tarih
07/03/2012 00:02
Konu Sahibi
serdar_20
Yorumlar
7
Okunma
1433
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



serdar_20
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S....
188
03/12/2011
52
Erzurum
Memur
Ofis 2007
30/11/2016,17:43
Çözüldü 
Merhabalar;
Ekteki örnekte form1'de bulunan toplam miktar hanesini; formda bulunan hesapla butonuna tıklayınca Dlookup ile sorgudan alıyorum. Sorunum ilgili butona tıklayınca sadece bir tane stok numara için hesaplama yapıyor.
İlgili kodu stok metin kutusu çıkıldığı olayına yazmayı denedim bu seferde formun başından sonuna kadar enter ile geçmek gerekti.
Hesapla butonuna tıklayınca bütün stoklar için tek seferde toplam miktar hanelerini nasıl getirebilrim? Yardımcı olursanız sevinirim.



Ek Dosyalar
DLOOKUP.rar
[17.28 KB]
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,09:22
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   DLOOKUP.rar (Dosya Boyutu: 23,74 KB / İndirme Sayısı: 19)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


serdar_20
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S....
188
03/12/2011
52
Erzurum
Memur
Ofis 2007
30/11/2016,17:43
Çözüldü 
Sayın POWER öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
Eklediğiniz dosyada butona tıklayınca eğer yanlış anlamadıysam formun kayıt kaynağı miktarlar sorgusu oluyor. Ben dosyayı örnek olarak eklemiştim. Normalde toplam miktar hanesi gibi 6 hane daha var ve hepsini farklı sorgulardan Dlookup ile alıyorum sonrasında bu formu rapora döküyorum. Yazdığınız kodu diğer metin kutuları için uygulayabilir miyiz?
Uygulamanın orjinalini yükleme imkanım yok. Ama örnek isterseniz yarın bahsettiğim sorgulara ve metin kutularına benzer şekilde bir örnek ekleyebilirim.
İyi çalışmalar.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,09:22
Çözüldü 
Olmaz

En az 3 sorgudan ne alınacaksa biraz daha detaylı örnek ekle halledelim...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


serdar_20
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S....
188
03/12/2011
52
Erzurum
Memur
Ofis 2007
30/11/2016,17:43
Çözüldü 
Örneği yarın ekleyeceğim ilginiz için teşekkür ederim.
Cevapla


serdar_20
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S....
188
03/12/2011
52
Erzurum
Memur
Ofis 2007
30/11/2016,17:43
Çözüldü 
Merhabalar;
Örneğe mıktar2 adında bir sorgu daha ekledim. Form1 de stok metin kutusu çıkıldığında olayına Dlookup kodunu ekledim. Uygulamam şuan bu şekilde işimi görüyor ama her seferinde enter ile bütün stokları geçmektense ilgili miktarları bir butona basınca almak istiyorum. Ayrıca bugün iş yerinde tekrar baktım, formda 9 tane metin kutusuna 3 tane farklı sorgudan(her sorguda farklı tabllardan veri alıyor.) veri alıyorum. Tekrar bakabilirseniz sevinirim.



Ek Dosyalar
DLOOKUP.rar
[14.42 KB]
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Aşırı CPU Kullanımı siyahca 17 332 02/12/2016, 17:11 siyahca
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 355 20/06/2016, 14:47 OFA
  iç içe if kullanımı Kardeşpayı 7 428 24/05/2016, 14:56 Kardeşpayı
  sorgu içinde koşul içeren ifade kullanımı uguruygar 4 290 20/05/2016, 00:09 ozanakkaya
Question DLookUp Fonksyonunda Hata Akifff 5 310 11/05/2016, 17:52 Akifff


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya