Dlookup hata veriyor
Tarih
26/08/2010 23:23
Konu Sahibi
immortal.lifes
Yorumlar
11
Okunma
2821
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



immortal.lifes
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
03/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
31/01/2013,14:04
Çözüldü 
dlookup ile verileri metin kutusuna getirmek istediğimde sürekli olarak hata veriyor. birçok farklı yol denedim ama çözemedim.

yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   servis formu - arıza kayıt.rar (Dosya Boyutu: 187,36 KB / İndirme Sayısı: 13)
immortal.lifes, 03-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,00:14
Çözüldü 
Bu konu ile ilgili bir çalışma yayınlamıştım. Sizin çalışmanızda her şey bu anlatıma uygun. 6 sütunlu bir açılan kutuda aradığınız tüm değerler var. Lütfen kimse yardım etmenden, örneğimi inceleyiniz ve kendiniz Dlookup alternatifi ile bu işi çözünüz. Kolay gelsin.

Not: Çalışmanızdaki Dlookup hatasına bakacak zamanım olmadı. Kusura bakmayın ama Dlookup 'ta ıstatcı olmaya da gerek yok. Anlattığım yöntem Dlookup 'tan çok daha hızlı ve pratiktir. İşte link: http://www.accesstr.net/konu-acilan-kutu...madan.html
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,19:11
Çözüldü 
Hangi form, hangi metin kutusu ??? Lütfen arkadaşlar kendi sorunuzun hızlı çözülmesi için bu ayrıntılara artık dikkat edelim.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


immortal.lifes
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
03/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
31/01/2013,14:04
Çözüldü 
mehmet hocam çalışmalarınızı sürekli takip ediyorum. dediğiniz örneğe uygun olarak hazırladım fakat aynı hatayı ordada verdi.

alpeki99 hocam, ayrıntıyı atlamışım.

servis arıza kayıt formundaki bayi ad kutucuğunda hata alıyorum.
immortal.lifes, 03-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Bugün,00:14
Çözüldü 
Çalışmanızda ole server veya activex hatası uyarısı alıyorum. Farklı dilde hazırlanmış bir dosyadan mı yola çıkıldı? Veya çok fazla uğraşılmış dosyalarda bu hata oluşur. Bunu düzeltmek için boş bir mdb dosyasına tüm nesneleri aldım ama yine de hata düzelmedi. İlginç bir durum. Üzerinde çalışmak gerek...Garip bir hata...
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


immortal.lifes
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
03/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
31/01/2013,14:04
Çözüldü 
farklı uygulamalarda daha önceden yaptığım bişeydi ama bu uygulamada çıkamadım işin içinden. dediğiniz gibi Dlookup olmadan diğer yöntemle denedim yine aynı hata geldi.
immortal.lifes, 03-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  filitreleme hata koruyucu 4 69 27/11/2016, 23:44 koruyucu
Sad Dinamik arama yapma. Filtreleme zamani hata.. Tale Talibov 11 426 20/11/2016, 18:25 Tale Talibov
  Access 2003'te dosya açılmama sorunu (Hata: 3033) MSami 13 304 05/11/2016, 21:06 alpeki99
Çözüldü Hizmet Formu Hata İbaresi Hakkında Serkan Çevik 7 230 01/11/2016, 21:52 Serkan Çevik
  İlişkilendirmede hata İcra 3 98 28/10/2016, 14:47 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya