Devexpress'te Gridcontrol'ü veri tabanına bağlanması?
Tarih
18/08/2009 14:56
Konu Sahibi
ancyra
Yorumlar
5
Okunma
3122
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ancyra
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Devexpress'te Gridcontrol'ü veri tabanına nasıl bağlıyabilirim.
Cevapla


Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
DataController,Data Source

Kod içinde de mühale edebilirsin
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla


ancyra
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Sub verigoster()
Dim dv As OleDbDataAdapter
dv = New OleDbDataAdapter("select * from muadil", b)
Dim ds As New DataSet
dv.Fill(ds, "muadil")
grdmuadil.DataSource = ds.Tables("mobil")
End Sub

databaseye bağlantıyı yaptım ama Form_load' verigoster siye eklediğimde gridcontrol görülüyor ama içindeki bilgiler görülmüyor. eksik yaptığım bir yermi var acaba.
Dosyayı eklesem bir bakabilirmisiniz?
Cevapla


Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
muadil,mobil?
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla


ancyra
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
burdaki muadil databasedeki tablo adı
mobil'de tablo içindeki bir alan
burda yapmak istediğim benim bir gridcontrol oluşturarak çeşitli madeni yağ firmalarının ürünlerinin karşılıklarını görmek bir nevi muadil cetveli gibi olacak.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Günceldir arkadaşlar.. Konu cevaplanmayı bekliyor.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Vb.Net ile access veri tabanina resim ekleme ve resim görüntüleme umutakkaya 6 2.499 18/06/2014, 11:45 umutakkaya
Çözüldü Studio 2008 İle Hosttaki Veri Tabanına Bağlanma ~~KaG~~ 3 2.145 14/06/2011, 22:05 ~~KaG~~
Çözüldü Combobox acces veri tabanına kayıt..? xkrc 2 1.515 21/04/2011, 11:51 xkrc
Çözüldü vb.Net ile access veri tabanına kayıt cutefox 11 10.834 20/04/2011, 19:35 qroniq_wqha
Çözüldü Dev-express Gridcontrol listesini textboxlarda gösterme??? ancyra 4 2.972 17/10/2009, 20:38 mehmetdemiral


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya