Dev-express gridcontrolde GroupRow şeklinde gösterme??
Tarih
10/09/2009 16:23
Konu Sahibi
ancyra
Yorumlar
6
Okunma
2731
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ancyra
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Dev-expresste gridcontrolde nasıl masterview şeklinde göstermek için nasıl bir kod yazmalıyım?. Örnek vermek gerekirse aşağıdaki resim gibi...

resim 
Cevapla


cuneyt

Kullanici Avatari
Onursal
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
sanırım bununla ilgili kod değilde, database'e ait diagrams olayında ilişkileri kurmanız yeterli olacaktır diye biliyorum.
Cevapla


ancyra
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
3 gündür araştırdım birşey bulamadım cüneyt bey. Ama dikkat ettim hep kodlarla alakalı tabi gridcontrol desingdende ayarları var. Dikkat ettiğim kadarıyla grid controlün birini Masterview diğerinide detailview olarak belirliyoruz. Benim bağlantı şeklim class.vb den kod ile Access tablo databasesine bağlantı kuruyorum.
internetteki örnekler hep databinding bağlantısı şeklinde var bende onu hiç beceremiyorum. Çünkü daha vb.net te çok yeniyim.
Cevapla


cuneyt

Kullanici Avatari
Onursal
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
inşallah akşam evdeki bilgisayar örneklerinden bakıp cevap yazmaya çalışırım. veya yarın akşam. bununla ilgili kodlarım vardı sanırım.
Cevapla


Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
Add level diyeceksiniz
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla


cuneyt

Kullanici Avatari
Onursal
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
kesinlikle diagram oluşturulacak ve datagrid nesnesine eklendiği zaman zaten alt veri ile birlikte eklenmiş oluyor. ancak görüntüdeki gibi form şeklinde değilde alt veri şeklinde açılır.
bir başka olayda node şeklinde yapılabilir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Textboxta Yapılan Aramayı Datagridde Gösterme sngl07 10 2.814 27/04/2013, 13:20 sngl07
Çözüldü Veri Tabanı Bağlanma ve Gösterme Yardım gkhn_visual 4 1.955 15/12/2011, 10:41 Fibelin81
Çözüldü iki formu dll dosyasinda gösterme Yakut 1 1.506 25/06/2010, 12:06 ogulcan92
Çözüldü Menu çubuğunu üstte gösterme? ancyra 4 2.286 20/08/2009, 17:05 ancyra


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya