Skip to main content

AccessTr.neT


DEPO STOK

DEPO STOK

Çözüldü #1
programdaki stok kodları 2 tene kabul ediyor daha fazla kabul etmiyor mesela 1 ve 2 kodlu ürünleri girebiliyorsun 3, kod yok daha fazla görmiyor kodunu onun icin stok felan giremiyorsun yardımcı olabirmisiniz
.rar Stok Takibi.rar (Dosya Boyutu: 37,1 KB | İndirme Sayısı: 123)
Cevapla
Çözüldü #2
Tekrar merhaba Sn. alwaysoguz;
İlgili Excel dosyasının stok durumu kısmına bilgiler Veri Doğrulama\Liste ile alınmış. Burdaki aralığada "Kod" diye bir isim verilmiş. Yapmanız gereken;
Formüller sekmesini seçip ordaki Ad Yöneticisi ni tıklayın. Açılan pencereden Kod isimli olan satırı seçip sonra yukarıdaki Düzenle'ye tıklayın. Açılan yeni penceredeki Başvuru yeri alanını ='Stok Girişi'!$F$2:$F$22 olarak değiştirin. Bunu Malzeme adları alanını fare ile seçerekte yazdırabilirsiniz. Tamam ve sonrasında da Kapat dediğinizde Malzeme kodlarında tüm Malzeme Kodu bilgilerinin göründüğünü görecekseniz.
Sanırım istediğiniz buydu.
İyi çalışmalar.
Cevapla
Çözüldü #3
Lütfen konu ile ilgili geri dönüş yapınız.
Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...
Cevapla
Çözüldü #4
dediklerinizi yapamadım mümkünse yardım edermisiniz yaklaşık 50 tane ürün girmem gerek ama sadece 2 tane kabul ediyor siz yardımcı olup yapabilirseniz cok sevinirim anlayışınız için teşekkür ederim..
Cevapla
Çözüldü #5
Merhaba Sn.alwaysoguz;
Çalışma ektedir. Ben sadece Malzeme Kodu ve Malzeme Adı alanlarındaki bilgiyi çeken alanları genişlettim. Birde siz 50 ye yakın ürün eklicem demişsiniz. Orjinalinde 20 adet ile sınırlıydı. Onuda 40 olarak ayarladım. umarım bunu 40 olarak yapınca varsa eğer bağlı formul yada diğer bağlantılar bozulmamıştır. Çünkü ben mevcut çalışmayı komple inceleyemedim maalesef.
Sizinde kontrolünüzü rica ederim.
İyi çalışmalar.
.rar direnist--Stok Takibi.rar (Dosya Boyutu: 63,62 KB | İndirme Sayısı: 135)
Cevapla
Çözüldü #6
çok teşekkür ederim halloldu Img-grin emeğinize sağlık
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task