Delete Query ile bazi verileri ana tablodan silmek
Tarih
25/07/2013 15:55
Konu Sahibi
Accessive
Yorumlar
2
Okunma
1006
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Accessive
Üye
Kullanici Avatari
Üye
29
9
16/02/2012
0
Ülke Dışı
Ofis 2007
11/06/2016,14:26
Çözüldü 
Merhabalar,

Veritabaninda 2 adet tablom var. Bir tanesi esas kayitlarin oldugu CORETbl_Roles adli tablo, digeri ise eski kayitlarin tutuldugu OLDRECORDSTbl_Roles tablosu.

Amacim:

Bir delete query ile old records ta yer alan verilerin ana tablodan silinmesi. Ancak bir turlu basaramadim. Forumda konulara da baktim ama istedigim gibi bir cevap alamadim.

Ornegi ekte gonderiyorum. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.


Ek Dosyalar
.rar   TESTDB.rar (Dosya Boyutu: 14,97 KB / İndirme Sayısı: 3)
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:32
Çözüldü 
iki tabloyu sorguda kullandıgın için silemezsin
ya birini seç sil yada iki tablo için ayrı ayrı sorgu yapmalısın ,iki tablo aynı sorguda olmaz...


Ek Dosyalar
.rar   TESTDB-Celoyce.rar (Dosya Boyutu: 15,53 KB / İndirme Sayısı: 3)
Cevapla


Accessive
Üye
Kullanici Avatari
Üye
29
9
16/02/2012
0
Ülke Dışı
Ofis 2007
11/06/2016,14:26
Çözüldü 
Peki o zaman, OLDRECORDSTbl_Roles tablosunda bulunan o 3 kayidi, CORETbl_Roles tablosundan tek seferde nasil silebilirim?


EDIT: Kendim cozdum. Incelemek isteyen arkadaslar icin ekte paylasiyorum. Herkese iyi gunler.


Ek Dosyalar
.zip   TESTDB.zip (Dosya Boyutu: 22,09 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 157 27/11/2016, 13:36 53rize
  Form üzerinden Klasördeki bir dosyayı silmek musteri53 2 68 20/11/2016, 08:06 musteri53
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 300 08/11/2016, 14:35 knuur
  Verileri Listede ve Raporda Sıralamak m_demir 8 126 15/10/2016, 22:30 m_demir
  Form Üzerinde Komut Tuşu ve Onayı ile Tablodan Tabloya Veri Ekleme ask200075 13 517 08/10/2016, 10:26 ask200075


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya