Delete Query ile bazi verileri ana tablodan silmek
Tarih
25/07/2013 15:55
Konu Sahibi
Accessive
Yorumlar
2
Okunma
1030
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Accessive
Üye
Kullanici Avatari
Üye
29
9
16/02/2012
0
Ülke Dışı
Ofis 2007
11/06/2016,14:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar,

Veritabaninda 2 adet tablom var. Bir tanesi esas kayitlarin oldugu CORETbl_Roles adli tablo, digeri ise eski kayitlarin tutuldugu OLDRECORDSTbl_Roles tablosu.

Amacim:

Bir delete query ile old records ta yer alan verilerin ana tablodan silinmesi. Ancak bir turlu basaramadim. Forumda konulara da baktim ama istedigim gibi bir cevap alamadim.

Ornegi ekte gonderiyorum. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.


Ek Dosyalar
.rar   TESTDB.rar (Dosya Boyutu: 14,97 KB / İndirme Sayısı: 3)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.834
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,13:13
Çözüldü 
iki tabloyu sorguda kullandıgın için silemezsin
ya birini seç sil yada iki tablo için ayrı ayrı sorgu yapmalısın ,iki tablo aynı sorguda olmaz...


Ek Dosyalar
.rar   TESTDB-Celoyce.rar (Dosya Boyutu: 15,53 KB / İndirme Sayısı: 3)
Cevapla

Accessive
Üye
Kullanici Avatari
Üye
29
9
16/02/2012
0
Ülke Dışı
Ofis 2007
11/06/2016,14:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Peki o zaman, OLDRECORDSTbl_Roles tablosunda bulunan o 3 kayidi, CORETbl_Roles tablosundan tek seferde nasil silebilirim?


EDIT: Kendim cozdum. Incelemek isteyen arkadaslar icin ekte paylasiyorum. Herkese iyi gunler.


Ek Dosyalar
.zip   TESTDB.zip (Dosya Boyutu: 22,09 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 156 15/01/2017, 12:43 usescrt
Çözüldü Liste kutusundan seçili olanı tablodan silme... direnist 11 3.148 13/01/2017, 08:07 mustim1547
  Tablodan başka Tabloya ilişki Kurma 53rize 2 127 21/12/2016, 13:01 53rize
  alt veri sayfasındaki verileri formda görmak murat dikme 4 109 07/12/2016, 18:14 murat dikme
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 261 27/11/2016, 13:36 53rize


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya