Değer taşıma
Tarih
14/12/2010 17:01
Konu Sahibi
kenanh
Yorumlar
6
Okunma
1918
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kenanh
Üye
Kullanici Avatari
Üye
18
5
05/04/2009
0
İzmir
Ofis 2007
05/11/2016,11:19
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar, A formunda bulunan A.text içerisinde bulunan değeri A formun üzerinde bulunan butona bastığımda B formunda bulunan A.listbox içerisine taşımak istiyorum. Yani form açılsın istediğim değer istediğim yerde çıktsın. şimdiden teşekkürler.

FRM_PERSONEL formundan FRM_IZIN FORMUNA değer taşımak istiyorum. Örneğin izin oluştur butonuna bastığımda FRM_IZIN formu açılsın ve FRM_PERSONEL formundan ID ya da TC nosunu taşışın.


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 115,75 KB / İndirme Sayısı: 4)
kenanh, 05-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.849
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,03:13
Çözüldü 
Lütfen örnek ekleyiniz.
Please return your positive or negative ...
Cevapla


kenanh
Üye
Kullanici Avatari
Üye
18
5
05/04/2009
0
İzmir
Ofis 2007
05/11/2016,11:19
Çözüldü 
1. mesaja ekledim.
kenanh, 05-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
Personel formundaki "İzin Oluştur" butonunun tıklandığında olayına aşağıdaki kodu ekle

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
    Dim stDocName As String
    Dim stLinkCriteria As String

    stDocName = "FRM_IZIN"
    

    DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria
    Forms!FRM_IZIN!IZ_ID = Me.PER_ID

Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.849
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,03:13
Çözüldü 
Sn kenanh,

Ekteki dosyayı incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.

Not : TBL_IZIN dosyanızda TC_NO sayı tanımlı idi metin 11 olarak değiştirildi.


Ek Dosyalar
.rar   örnek(7).rar (Dosya Boyutu: 133,83 KB / İndirme Sayısı: 10)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:53
Çözüldü 
Sayın kenanh lütfen açtığınız konuyu takip ediniz. Olumlu veya olumsuz geri bildirimde bulunun.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form Değer Getirme Hk. Serkan Çevik 9 102 07/12/2016, 13:12 Serkan Çevik
  Forma toplu veri ekleyerek değer getirme Serkan Çevik 27 413 31/10/2016, 23:47 ozanakkaya
  bağımsız değişken oluşturma ve bağımsız değişkene değer atama drdeliTR 4 194 09/10/2016, 18:37 atoz112
  Ürün koduna göre denetimlere değer getirme IceMan7 20 814 12/07/2016, 16:46 yenginoglu
  ıff ifadeleri ile iç içe hesaplamaya göre değer (excel eğer) ruzgarajans 4 247 12/05/2016, 21:12 ruzgarajans


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya