db de sorgu yada tablo varmı ?
Tarih
27/05/2010 09:47
Konu Sahibi
dereza
Yorumlar
1
Okunma
1235
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



dereza
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
8
17/03/2009
0
Kocaeli
Ofis 2000
10/02/2012,03:43
Çözüldü 
Sponsor Reklam
selamlar,

db de ismini belirttiğim bir sorgu yada tablo isminin var olup olmadığını nasıl kontrol ettirebilirim. bu konuda bilgisi olan var mı ? yardımlarınız için şimidedn teşekkürler.
çözümü Kod Bankası  içerisinde buldum arkadaşlar. herkese teşekkürler..
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.030
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,20:07
Çözüldü 
Sn; DEREZA
Kolay gelsin
Ekte bir örnek var inceleyin...
ben metin kutusunda topladım sonuçları siz isteğinize göre kullanırsınız...
İşler birden yığıldı düzenlemelerini artık siz yaparsınız...


Ek Dosyalar
.zip   NESNE_VARMI_KUR@L.zip (Dosya Boyutu: 27,15 KB / İndirme Sayısı: 12)
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Yemek Sipariş Portalı 4 Sorgu Ekleme al1en 2 136 18/01/2017, 00:26 ozanakkaya
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 245 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Sorgu ile Karakter Ayırma Hk. rknbrlz 10 222 19/12/2016, 19:25 atoz112
  iki tablo arasında girilen veriyi ikinci tabloda alan olarak oluşturma yardım bilservisci 8 260 15/12/2016, 11:49 atoz112
  Tablo kayıtlarının başka tablolardaki kayıt durumuna göre çaprazlanması uguruygar 4 215 11/12/2016, 21:03 uguruygar


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya