DataGrid RecordSource Koşullu Listeleme Sorunu
Tarih
06/05/2011 03:00
Konu Sahibi
|By|KiDnArUt|
Yorumlar
7
Okunma
3442
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



|By|KiDnArUt|
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
90
07/05/2010
5
Gaziantep
Ofis 2003
19/04/2013,12:56
Çözüldü 
SeLamLar Şimdiden Teşekkür Ederim Yardımcı Olan Kişilere.

Vb6 İle Access Veri Tabanı Kullanılmaktadır.

ßir Adet Tablom Bulunmaktadır kitap Adında ßu Alandan Datagird1 İçerisine Koşullu Veri Listelemesi Yapmaktayım Datagrid1 Nesnesinde ßu Olay Sorunsuz ßir Şekilde Gerçekleşmektedir. yalnız Forum Üzerinde ßulunan Datacomboboxlar Ve 2. Datagrid Olayındadada ßu Koşula Göre Veriler Gözükmektedir Sadece ßelirttiğim Datagrid Olayında ßunu Nasıl Göstere ßilirim

Adodc1.CommandType = adCmdUnknown
Adodc1.RecordSource = " Select * from kitap where [durum] = -1"
Adodc1.Refresh
Set DataGrid1.DataSource = Adodc1


ßurada Nerede Yanlış Yapmaktayım Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler

Buyrun Ufak ßirde Örnek Ekledim


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 11,18 KB / İndirme Sayısı: 28)
|By|KiDnArUt|, 07-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


|By|KiDnArUt|
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
90
07/05/2010
5
Gaziantep
Ofis 2003
19/04/2013,12:56
Çözüldü 
Güncel
ßu Sorun Ayrı ayrı Adolarla Hallediyorum yalnız Farklı Sorunla Kaşılaşıyorum Her Nesne İçin ßir ado ßaglamam Lazım ßu Şekilde Oluncada Kaydetme İşleminde Sorun Oluyor Ayrıca Datacombolardaki Listelemede
|By|KiDnArUt|, 07-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


|By|KiDnArUt|
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
90
07/05/2010
5
Gaziantep
Ofis 2003
19/04/2013,12:56
Çözüldü 
Nie Kimseler ßen Açtıgım Konuya ßakmıyor Anlamıyorum ßir ßakarmısınız Konularıma Kendim Yazıyorum Kendim Cevaplıyorum Güncel Diyorum Değişen ßişe Yok Aslında Visual Basic Konusu İlgisiz Bencee Duyrulur !!!!
|By|KiDnArUt|, 07-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:|By|KiDnArUt|
İkinci sorgulama için 2 Adodc nesnesini kullanmalısınız.
Cevapla


|By|KiDnArUt|
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
90
07/05/2010
5
Gaziantep
Ofis 2003
19/04/2013,12:56
Çözüldü 
İlginiz İçin Teşekkür Ederim Üst Mesajımda Belirtmiştim Ama Ayrı ayrı Ado İle Sorunu Hallediyorum Bu Seferde Kaydet Olayında Sorun Yaşıyorum
|By|KiDnArUt|, 07-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:|By|KiDnArUt|
Aşağıdaki örneği inceleyiniz sizin yaptığınız bağlantı şekli ile hata almanız doğaldır, birde datacombo yerine text nesnelerini kullanırsanız daha doğru olur.


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 13,27 KB / İndirme Sayısı: 35)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü listeleme ve arama serhankarakoc 1 1.322 08/10/2014, 13:17 atoz112
Çözüldü vb acsess update sorunu kokotuna 8 2.333 17/04/2014, 12:39 kokotuna
Çözüldü VB6 ListView'e Accessten Veri Alma Sorunu alican60 4 2.365 12/03/2014, 11:05 ogulcan92
Çözüldü Datagrid link column özelliği sngl07 13 3.156 28/04/2013, 13:04 alpeki99
Çözüldü Ondalık basamak sorunu estapan 2 1.749 29/12/2012, 14:41 estapan


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya