Combomax
Tarih
30/04/2010 16:49
Konu Sahibi
margeaux54
Yorumlar
12
Okunma
2450
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



margeaux54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
05/03/2010
0
Ankara
Ofis 2007
20/12/2015,12:15
Çözüldü 
arkadaşlar bir combomaxım var ve bu başka combomaxları filitleriliyecek.Burada sorunum yok. ilk combomaxımda öğrenci isimi ve soyisimini çağırıyorum. fakat onları ayrı birer colomn olarak görüyor. Ben burada isimin ve soyisimin aynı yerde gözükmesini istiyorum ce tıkladığımda soyisim ve isim birlikte gözükmüyor yalnızca isim gozüküyor. Bounded coloumn özelliği ve query ile yapılıyor sanırım.Yardımlarınızı bekliyorum.
Expr1[first]&""[last] şoyle bir kullanımda var bunu


Ek Dosyalar
.zip   Database3.zip (Dosya Boyutu: 34,82 KB / İndirme Sayısı: 10)
margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.011
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,04:55
Çözüldü 
Hızlı Cevap Almanın Püf Noktaları 

7-) .................................. Sitedeki kullanıcıların bir çoğu ofis 2003 kullandığı için örneğinizi ofis 2003 formatında (mdb uzantılı olarak) ekleyin.
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Dün,15:18
Çözüldü 
Combo Box'ın satır kaynağını değiştirin.

Kod:
SELECT Table1.ID, [İsim] & " " & [Soyisim] AS i FROM Table1; 

sütun sayısını 2 yapın, Sütun genişliklerini 0;2 yapın düzelir.

Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


margeaux54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
05/03/2010
0
Ankara
Ofis 2007
20/12/2015,12:15
Çözüldü 
sağolun fakat rahatsız etmeye devam edicemImg-grin
Hocam peki expr1 kullanabilrmiyim i nin yerine ve expr1 in ne oludğunu anlamadım.sorgunun adresiini mi değiştirdik.birde noktalı virgüllerin anlamını öğrenebilirmiyim.
Hocam.yardımlarınız için sağolun.
Bu ülkeye göre isimlendirmeyi kafama yatıramadım eğer bir yardımcı olursanız sevinirim.
margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla


margeaux54
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
05/03/2010
0
Ankara
Ofis 2007
20/12/2015,12:15
Çözüldü 
Kusura bakmayın
Hocam ülke ye göre isimlerin seçilmesini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Ülke combomax ile isim combomax boundını yapamadım
margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.732
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:13
Çözüldü 
(30/04/2010, 17:09)sledgeab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hızlı Cevap Almanın Püf Noktaları 

7-) .................................. Sitedeki kullanıcıların bir çoğu ofis 2003 kullandığı için örneğinizi ofis 2003 formatında (mdb uzantılı olarak) ekleyin.

Tekrarlıyorum..
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya