ComboBoxtan TextBoxa Nasıl Veri Aktarabilirim?
Tarih
10/01/2013 22:14
Konu Sahibi
onr05
Yorumlar
2
Okunma
1363
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Arkadaşlar Ben Access 2007 Kullanıcısıyım. Şöyle Bir Sorunla Karşılaştım. Ben ComboBoxtan Seçtiğim Veriyi Textboxa Akatarabiliyorum Fakat Benm İstediim Şey Bu değil. Ben ComboBoxtan Seçtiğim (Örneğin MSI Anakart Modelini Seçtim) Veriyi Textboxta Adını Deilde Sadece Fiyatının Yazmasını istiyorum. Yani ComboBoxtan MSI Anakart Seçtim Textboxta Sadece Fiyatı (Örneğin 200) Yazacak. Nasıl Yapabilirim Bunu ?

Aşağıdaki Resimde Anlatmak İstediim Var Arkadaşlar



resim
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.011
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:03
Çözüldü 
örnek uygulama olsa daha iyi olacak, malesef ezbere cevap veriyoruz.

açılan kutunun satır kaynağındaki sorgu fiyat içeriyor mu? içeriyorsa:

metinkutusu=acılankutu.column(1) benzeri bir kod,

fiyat içermiyorsa Dlookup kodu ile fiyatın yazılı olduğu tablodan veri çekilebilir,

küçük bi örnek uygulama eklerseniz örnek üzerinden yapmaya çalışırız.
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.431
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,21:35
Çözüldü 
Sn onr05 soruyu sorup 1 dakika sonra çıkmış ve bir daha uğramamışsınız. 1 dakika içinde cevap veremediğimiz için özür dileriz.

Saygılar.....
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Formda Tümünü Seç Özelliği Nasıl Eklenir? mehami 5 187 16/11/2016, 21:35 mehami
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 178 15/11/2016, 12:08 ask200075
  3 comboboxtan 1 listboxa ayrı ayrı veri süzme? prtkl 10 178 14/11/2016, 22:33 prtkl
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 199 14/11/2016, 18:43 mehami
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 305 09/11/2016, 23:35 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya