Combobox'taki textlere değer atama
Tarih
30/06/2011 18:46
Konu Sahibi
photowedat
Yorumlar
9
Okunma
4043
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



photowedat
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
23/04/2011
0
Adana
Ofis 2007
01/07/2011,16:05
Çözüldü 
Selamun Aleyküm
ben Microsoft Visual Studio 2010 visual basic te bir pc toplama programı yapacam ama professional değilim
bana nasil yapacagım konusunda bi fikir yöntem verirseniz sevinirim lütfen .
aklımdaki soru şöyle bişey bu resimdeki combobox'lardan textlere tıkladığımızda karşısında fiyatı çıkıyor
Bu listedeki textlere nasil fiyat atayacağız
listelerden parça seçtikte aşağıda genel toplamı görünüyor.
lütfen yardımcı olun.resim ve sitenin adresinide ekliyorum
http://www.netsiparis.com/bilgisayar-toplama.asp
resim
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/12/2016,23:51
Çözüldü 
Bunun için başladığınız çalışmayı buraya örnek olarak eklemeli ve yardım talep etmelisiniz. Bu şekilde kimsenin bir örnek hazırlayarak size yardımcı olabileceğini sanmıyorum. (Malum zaman sıkıntısı)
Cevapla


DUAYEN
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
28/10/2016,11:41
Çözüldü 
BlackEagle hocama katılıyorum siz başlayın takıldığınız yerde yardımcı oluruz
Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...
Cevapla


photowedat
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
23/04/2011
0
Adana
Ofis 2007
01/07/2011,16:05
Çözüldü 
Teşekkür ederim ilginize. başlayıp tekrar takıldıgım yeri soracağım.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:53
Çözüldü 
Açılan kutuya 2 değer seçersiniz. ValueMember'da ürünün ID si DisplayMember'da ürün adı listelenir. Açılan kutuda ürün seçilince seçilen sıranın Index numarası ile o ürünün Id sini öğrenip fiyatını çekebilirsiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


photowedat
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
23/04/2011
0
Adana
Ofis 2007
01/07/2011,16:05
Çözüldü 
resim

Evet arkadaşlar form bu şekilde . combobox'lardaki textlere tıkladığımda fiyatı karşıda nasil çıkacak ? eger istediğimi anlatamadıysam
yukarıdaki sitede oldugu gibi. incelerseniz beni daha iyi anlarsınız

açılan kutuya 2 değer seçersiniz. ValueMember'da ürünün ID si DisplayMember'da ürün adı listelenir. Açılan kutuda ürün seçilince seçilen sıranın Index numarası ile o ürünün Id sini öğrenip fiyatını çekebilirsiniz.

alpeki99 afedersiniz anlattıgınızı tam anlıyamadım valuemember displaymember nasil kullanılıyor bilmiyorum
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü ComboBox İl İlçe Seçimi drummers 1 2.366 22/07/2014, 22:06 drummers
Çözüldü Doğum yerleri tablosunu Personeller Formumda Combobox olarak Kullanamıyorum. umutakkaya 13 2.980 17/07/2014, 10:26 alpeki99
Çözüldü Combobox ile DataGridview (Access Veritabanı) Sorgusu chevy 19 6.290 12/04/2014, 23:49 chevy
Çözüldü Combobox seçerek textboxlara veri aktarımı drummers 4 1.618 05/05/2012, 23:41 drummers
Çözüldü Vb.net combobox , Access , textbox ilişkisi hakkında yardım byclever 4 1.699 26/02/2012, 22:50 byclever


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya