Combobox'daki seçime göre listbox'a veri getirmek
Tarih
30/12/2010 11:09
Konu Sahibi
yersahan
Yorumlar
5
Okunma
2365
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yersahan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
26/02/2009
0
Ankara
Ofis 2007
28/02/2015,09:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herkese günaydın, Arkadaşlar Temizlik adlı dosyamın alt veri tabanı hazır hale geldi.Ancak formlarımı F_PERSONEL adlı formdan açmam tehlikeli oluyordu.Zira yapılan en ufacık bir dikkatsizlik kişilerin bölgelerinin ve şubelerinin değişmesine sebep oluyordu. Bunun yerine form1 adlı bir form oluşturdum.Bu formda 2 adet combobox ve bir adet listboxum var, bolgekutuya bölgeleri sıralıyorum,subekutuda ise o bölgeye ait şubeler geliyor. subekutudan seçeceğim şubeye göre ise liste8'de o şubedeki kişilerin bilgileri gelecek.Liste8'de üzerine çift tıkladığım kişilerin ise F_PERSONEL adlı formu gelecek.Buraya kadar bir şeyler yapmıştım ama F_PERSONEL adlı formda şube adları sayı karakter olduğundan liste8 de şube adları yerine sayılar çıkıyordu.Bu kısmını yapamadım.Yardımcı olurmusunuz.


Ek Dosyalar
.zip   30.12.20101.zip (Dosya Boyutu: 171,83 KB / İndirme Sayısı: 28)
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Hasan Bey örnek ekleme durumunuz var mı?

Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

yersahan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
26/02/2009
0
Ankara
Ofis 2007
28/02/2015,09:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Dosyam 1. mesaja eklidir. İlginize teşekkür ederim.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Hasan Bey ; Form1 i düzenledim. İşin ilk kısmı tamamdır herhalde. Bir kontrol edin olmuşsa ;
listelenen personlein üzerine tıklandığında personel formunun tıklanan kişinin bilgileriyle açılmasını mı istiyorsunuz?


Ek Dosyalar
.rar   temizlik-1.rar (Dosya Boyutu: 126,01 KB / İndirme Sayısı: 56)
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

yersahan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
26/02/2009
0
Ankara
Ofis 2007
28/02/2015,09:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Evet Çift tıklama ile ilgili kişiinin F_PERSONEL formu açılacaktı. Zannedersem o kısmını yapabilirim. form1 gayet güzel olmuş Teşekkürler.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Tamam o zaman . Sizin yapmanız daha iyi olur. Kolay gelsin.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 257 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 197 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 211 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 151 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe Göre Toplamlar Görüntüleme Serkan Çevik 3 90 10/01/2017, 22:02 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya