coklu iif formulu
Tarih
24/04/2012 16:07
Konu Sahibi
orhantanriverdi
Yorumlar
7
Okunma
2042
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
127
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
06/11/2016,07:32
Çözüldü 
Sayın hocalarım,

aşağıdaki koşullarda bir formul yazmam gerekiyor, fakat 2. seviyeden sonra toplamı almıyor.

Şimdi Şöyle.

IIf([salarytype]="MONTHLY",IIf([currency]="EURO",[salary]/[Kur],0)
,IIf([salarytype]="HOURS",IIf([currency]="EURO",[salary]/[Kur],0)
,IIf([salarytype]="MONTHLY",IIf([currency]="USD",[salary]*[Kur],0)
,IIf([salarytype]="MONTHLY",IIf([currency]="RUBLE",[salary]/[Kur],0)
,IIf([salarytype]="HOURS",IIf([currency]="RUBLE",[salary]/[Kur],0))))))

Çalıştırdımda ilk iki formulu alıyor, ondan sonrasını almıyor. nerde hata yapıyorum acaba.

Saygılar,
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
ikinci satırdan sonra neden başlarda virgül var

tek tek yazdığında her satır çalışıyor mu
@benbendedeilem
Cevapla


orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
127
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
06/11/2016,07:32
Çözüldü 
formul devam ettiği için.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:53
Çözüldü 

Visual Basic Code
IIF(karşılaştırma ; doğruise ; yanlışise)


siz ikinci IIF cümlenizi yanlış ise bölümünde yazıp o şekilde deneyin.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
127
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
06/11/2016,07:32
Çözüldü 
Ornek ekte. SORGU ADI "qry_per_hesap"

Ek Dosyalar
DATABASE.rar
Cevapla


orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
127
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
06/11/2016,07:32
Çözüldü 
alpeki hocam dosyayı ekledim yeni konu olarak.
SORGU ADI qry_per_hesap Kolon adı EURO
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Information Listeden Çoklu Seçimle Raporlama Akifff 3 235 30/07/2016, 13:24 Akifff
  bir kayda ilişkin çoklu veriyi seçerek çekme veya yeni veri ekleme mehmetb84 8 501 18/06/2016, 15:44 mehmetb84
  Access Form ve Raporda Çoklu Resim Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 662 24/04/2016, 16:15 mehami
Çözüldü Formda Çoklu Süzme Nasıl Yapılır? mehami 13 1.025 12/04/2016, 16:30 mehami
Çözüldü çoklu giriş formatında veritabanı öğelerine ulaşımı engelleme mehmetb84 5 457 18/02/2016, 20:28 mehmetb84


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya