coklu iif formulu
Tarih
24/04/2012 16:07
Konu Sahibi
orhantanriverdi
Yorumlar
7
Okunma
2072
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
130
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
Bugün,05:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın hocalarım,

aşağıdaki koşullarda bir formul yazmam gerekiyor, fakat 2. seviyeden sonra toplamı almıyor.

Şimdi Şöyle.

IIf([salarytype]="MONTHLY",IIf([currency]="EURO",[salary]/[Kur],0)
,IIf([salarytype]="HOURS",IIf([currency]="EURO",[salary]/[Kur],0)
,IIf([salarytype]="MONTHLY",IIf([currency]="USD",[salary]*[Kur],0)
,IIf([salarytype]="MONTHLY",IIf([currency]="RUBLE",[salary]/[Kur],0)
,IIf([salarytype]="HOURS",IIf([currency]="RUBLE",[salary]/[Kur],0))))))

Çalıştırdımda ilk iki formulu alıyor, ondan sonrasını almıyor. nerde hata yapıyorum acaba.

Saygılar,
Cevapla

accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
ikinci satırdan sonra neden başlarda virgül var

tek tek yazdığında her satır çalışıyor mu
@benbendedeilem
Cevapla

orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
130
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
Bugün,05:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
formul devam ettiği için.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,11:58
Çözüldü 

Visual Basic Code
IIF(karşılaştırma ; doğruise ; yanlışise)


siz ikinci IIF cümlenizi yanlış ise bölümünde yazıp o şekilde deneyin.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
130
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
Bugün,05:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ornek ekte. SORGU ADI "qry_per_hesap"

Ek Dosyalar
DATABASE.rar

Cevapla

orhantanriverdi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... T....
130
23/11/2010
8
Ankara
Ofis 2010 64 Bit
Bugün,05:18
Çözüldü 
alpeki hocam dosyayı ekledim yeni konu olarak.
SORGU ADI qry_per_hesap Kolon adı EURO
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede farklı bir tabloyu çoklu ölçüt olarak kullanmak. nightashes 2 126 01/01/2017, 01:05 nightashes
Information Listeden Çoklu Seçimle Raporlama Akifff 3 277 30/07/2016, 13:24 Akifff
  bir kayda ilişkin çoklu veriyi seçerek çekme veya yeni veri ekleme mehmetb84 8 546 18/06/2016, 15:44 mehmetb84
  Access Form ve Raporda Çoklu Resim Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 731 24/04/2016, 16:15 mehami
Çözüldü Formda Çoklu Süzme Nasıl Yapılır? mehami 13 1.126 12/04/2016, 16:30 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya