çoklu filtreleme
Tarih
18/10/2011 01:00
Konu Sahibi
disa2006
Yorumlar
15
Okunma
3192
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



disa2006
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
ektekı olusturmus oldugum verı tabanında tum alanlarda fıltreleme yapmak ıstıyorum mumkun mudur ???
Cevapla


disa2006
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
ayrıca bırde soyle bır sorum olacak mesela tum motorlarda bır bakım zamanı var on ve arka rulmanı degısımı yapılmıs motorları bakımı yapılmıs kabul etmek ıstıyorum ve bakım zamanı uzerınden 600 gun gectıgınde tekrar bakımı yapılacak olarak lıstelemek ıstıyorum bunu sorguda sıralıyorum bundan bır sorunum yok ama aynı motor ıcın 2 kayıt oldugunda ıkı bakım zamanınıda sorguda goruyorum son kaydı baz almasını nasıl sağlayabılırım
Cevapla


Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
Dün,22:27
Çözüldü 
oluşturduğunuz bir form üzerinde mümkündür.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
Dün,22:27
Çözüldü 
sorguda groupby yaparsanız last son kaydı getirir
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


disa2006
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
VERI TABANIMI DEGISTIRDIM BU DUZENE GORE NASIL YAPABILIRIM EKLIYORUM
Cevapla


Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
Dün,22:27
Çözüldü 
program yapınız değişmiş... şöyle bir sorum olacak makine no üzerinden mi gidiyorsunuz yoksa üzerinde kullanılan elektrik motor numaraları üzerinden mi takip yapıyorsunuz?
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Sad Dinamik arama yapma. Filtreleme zamani hata.. Tale Talibov 11 434 20/11/2016, 18:25 Tale Talibov
Çözüldü Birden fazla seçime göre filtreleme temre 5 165 14/11/2016, 22:34 atoz112
  Filtreleme Yaparak Excel'e Export Etme! Rıdvan Üçok 3 114 06/11/2016, 13:53 atoz112
  Liste Kutusunda Satıra Sığmama ve Fİltreleme Sorunu mmert06 7 168 29/10/2016, 01:27 ozguryasin
  Filtreleme Sorunu Yunus Bozkurt 6 290 30/08/2016, 10:55 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya