checkbox larla puan hesabı
Tarih
21/07/2010 12:16
Konu Sahibi
betulbozkurt89
Yorumlar
6
Okunma
2154
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



betulbozkurt89
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
20/07/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
23/12/2010,00:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba arkadaşlar
benim programım, firma içinde yapılan iyileştirmeler karşılığında, puanlama hesabıyla işçilere verilen ödüllerle ilgili. puan hesabını form ekranında bulunan checkboxlarla yaptırmam gerekiyor. checkbox ların seçili olmasıyla birlikte işçinin puanının artması lazımImg-cray ama bir türlü bu hesplamayı yaptıramadım lütfen yardım edin. gerçekten çok acil bir şekilde bu programı yapmam gerekiyor


Ek Dosyalar
.rar   yeni calisma.rar (Dosya Boyutu: 45,75 KB / İndirme Sayısı: 16)
betulbozkurt89, 20-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,01:26
Çözüldü 
Sayın betulbozkurt89;
Ekte istediğiniz hali vardır.
Ancak hangi sorunun kaç puan ettiğini bilmediğimizden ben her soruya 1 puan vererek toplam aldırdım.
Muhakkak her sorunun değeri farklıdır. Eğer soruların değerlerini gösteren açık bir listeyi gönderirseniz size gerçek değerler üzerinden toplama yaptırabilirim.
Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.zip   CHECKBOX_ISARETLERINI_SAY_KUR@L.zip (Dosya Boyutu: 57,59 KB / İndirme Sayısı: 47)
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn:betulbozkurt89
Lütfen konu açarken dikkat edelim Soru içerigi taşıyan konular ilgili bölümün Sorular ve Cevaplar bölümüne açılır.Konu Site Duyuruları, Kuralları ve Kullanımı bölümünde açılmış ilgili bölüme taşınmıştır.
Cevapla

betulbozkurt89
Üye
Kullanici Avatari
Üye
3
1
20/07/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
23/12/2010,00:08
Çözüldü 
çok teşekkürler gerçekten uğraştığınız için. istediğiniz bilgiyi de ekliyorum. danışmak istedğim diğer konu ise; sorgulama ekranlarında aylara göre ayırdığımda iyileştirme sayı birincisinin hesaplanması. mesela ocak ayı butonuna bastığımda, o ay içinde en çok iyileştirme yapmış olan kşinin sorgulama ekranında görünmesini istiyorum. bunu formül yazarak mı sağlayabilirim? hepsi bu kadar. şimdiden herşey için teşekkürlerImg-grin


Ek Dosyalar
.rar   1.rar (Dosya Boyutu: 2,65 KB / İndirme Sayısı: 7)
betulbozkurt89, 20-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,01:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın betulbozkurt89;
Ekte istediğiniz yapılmıştır. Ay ay performans sorgusu için bir miktar düzenli kayıt girin sonra yapalım çalışmayı.
Ama sanırım yapılabilirliğini gördünüz.


Ek Dosyalar
.zip   CHECKBOX_ISARETLERINI_SAY_KUR@L.zip (Dosya Boyutu: 58,9 KB / İndirme Sayısı: 25)
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/01/2017,18:22
Çözüldü 
Emek, paylaşım ve katkıda bulunan dostlara teşekkürler..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Harita da Seçilen Checkbox ile Tabloya Kayıt sadikkavakli 2 136 10/12/2016, 15:42 sadikkavakli
  Koşullu Tarih Hesabı KAZIMS 2 269 31/05/2016, 20:23 Puletin
Çözüldü checkbox seçim kutucunu büyütebilir miyiz? serdar_20 6 3.313 25/02/2016, 23:48 ozanakkaya
Çözüldü Kritere Göre Toplam ve Kalan hesabı fascioğlu 6 803 18/11/2015, 15:02 fascioğlu
Çözüldü Faiz hesabı celilpartal 6 679 14/08/2015, 05:26 accessdelisi


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya