capraz sorgu
Tarih
30/03/2011 21:42
Konu Sahibi
kanlitoprak
Yorumlar
10
Okunma
2491
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



kanlitoprak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
06/01/2014,02:15
Çözüldü 
sn BlackEagle
çapraz sorguda sorunlarımı hallettim ancak sorguda yakalama emri gıyabı tutuklama muzekkeresi zorla getirme emri adlı belgeleri saydırırken forma girmiş oldugum kayıtlarda yukarıdaki belgelerden birine kayıt girmediğim zaman raporda bana girmediğim kayıt için böyle bir microsoft jet veritabanı alt yapısı [zorla getirme emri] değerini geçerli bir alan adı veya ifade olarak tanınmıyor diye uyarı çıkıyor eğer yukarıdaki 3 belge içinde kayıt girersem sorun olmuyor bir türlü anlayamadım bununla ilgili DENEME ÇAPRAZ sorgusuna ve buna bağlantılı MUAMELETEN ÇAPRAZ raporuna bakarsanız demek istediğimi anlayacaksınız umarım ...eklentiyi yeniledim


Ek Dosyalar
.rar   seta soft yazılım.rar (Dosya Boyutu: 414,67 KB / İndirme Sayısı: 3)
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.731
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:07
Çözüldü 
Bu işlem için DENEME Çapraz isimli sorgunuzun özelliklerinden Sütun Başlıklarını sabitlememiz gerekiyor. Örneği incelerseniz bu işlem yapılmıştır. Böylelikle ilgili başlık ile ilgili kayıt olmasada yeri boş olarak getiriliyor. Eklediğim halinde, MEVCUDEN raporunda Zorla Getirilme Emri alanının boş olduğuna dikkat ediniz. Sanırım istediğiniz buydu.

Ancak Muameleten Çapraz isimli raporunuzda durum biraz farklı, çünkü kayıt kaynağında olmamasına rağmen ZORLA GETİRME EMRİ isimli bir alan eklemişsiniz. Bunu tekrar inceleyiniz. Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   SETA SOFT_BlackEagle.rar (Dosya Boyutu: 67,2 KB / İndirme Sayısı: 31)
Cevapla


kanlitoprak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
06/01/2014,02:15
Çözüldü 
Hocam eline sağlık herşey tamam yalnız muzekkere çapraz sorgusunda infaz tarihi aynı olanları mesala 2 tane varsa 1 sayıyor bunun sebebi nedir?
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.731
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:07
Çözüldü 
(30/03/2011, 22:22)kanlitoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam eline sağlık herşey tamam yalnız muzekkere çapraz sorgusunda infaz tarihi aynı olanları mesala 2 tane varsa 1 sayıyor bunun sebebi nedir?

muzekkere Çapraz adında bir sorgunuz yok.
Cevapla


kanlitoprak
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
168
06/03/2009
10
Nevşehir
Ofis 2003
06/01/2014,02:15
Çözüldü 
çok özür muameleten çapraz olacak tı
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.731
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:07
Çözüldü 
Birde örnekleri anlatarak sorunuzu yöneltirseniz uygun olacaktır.
Örn. iki adet tarih girmişsiniz zaten. Bunlarıda birer tane saymış, ben konuyu tam algılayamadım sanırım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablomu hangi sorgu rapor kullanıyor atyaty 5 199 29/11/2016, 14:14 atyaty
  Sorgu Ile Not Dokumu qripton 3 106 18/10/2016, 14:33 atoz112
  Mail gönderimindeki mail yazısı biçimlendirme ve sorgu ekleme sorunu hakkında. direnist 2 193 19/09/2016, 23:46 direnist
  Yetkiye göre uygulamadaki nesneleri (Sorgu,Form,...) gizlemek / göstermek larion 10 426 04/09/2016, 22:59 larion
  İki tarih arası sorgu IceMan7 3 287 28/07/2016, 13:07 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya