butona tıklayınca formdaki veriyi rapora aktarıp yazdırma
Tarih
29/01/2010 22:46
Konu Sahibi
leylaz
Yorumlar
11
Okunma
2737
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



leylaz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
25
6
30/11/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
27/09/2011,21:38
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar ekte uygulamada sorgudaki verilerden form oluşturdum. Formumdaki butona tıkladığımda bu verileri tekilrapor adlı raporuma aktarıp yazdırmak istiyorum.

Ayrıca forumdaki ikinci buton ile yeni bir rapor sayfasında aynı öğrenci numarasına ait verileri raporlara aktarıp yazdırma imkanım var mı?

Raporlara aktarmak istiyorum çünkü çıktı için düzenleme yapmak istiyorum.


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı2-2003.rar (Dosya Boyutu: 19,15 KB / İndirme Sayısı: 12)
leylaz, 30-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
İstedikleriniz elbette mümkün..Tam yardımcı olayım diye niyetlendim, baktımki 2007...Üzgünüm.2003 ile eklerseniz daha çabuk yardım alırsınız. Saygılarımla.
Cevapla

mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
http://www.accesstr.net/konu-formdaki-ka...lamak.html
Cevapla

leylaz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
25
6
30/11/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
27/09/2011,21:38
Çözüldü 
(29/01/2010, 22:49)ercansahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstedikleriniz elbette mümkün..Tam yardımcı olayım diye niyetlendim, baktımki 2007...Üzgünüm.2003 ile eklerseniz daha çabuk yardım alırsınız. Saygılarımla.

Alışkanlık işte kusura bakmayın sıkıştırdım ama çevirmeyi unuttum bu sefer. 2003 halini ekledim.
leylaz, 30-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ekteki örneği inceleyin. Aynı mantıkla kendinize yeni raporlar oluşturabilirsiniz.


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı2-2003.rar (Dosya Boyutu: 22,75 KB / İndirme Sayısı: 27)
Cevapla

leylaz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
25
6
30/11/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
27/09/2011,21:38
Çözüldü 
ercansahin bey teşekkür ederim. Örneği inceledim kendi formlarıma uygulayacağım.

Peki sadece formda gözüken kayıtı rapora taşımak istesem kayıt kaynağında nasıl bir değişiklik yapmam lazım?

Şimdi öğrenci numarasına ait tüm kayıtları listeliyor bunuda istemiştim tek kaydıda gösterirsek süper olacak.
leylaz, 30-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  alt formdan çıkışta ana formdaki alanı güncelleme hknct 2 82 20/01/2017, 11:45 hknct
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 288 16/01/2017, 16:35 hknct
  Rapor Yazdırma Sorunu m_demir 2 88 02/01/2017, 20:08 m_demir
  Rapora, seçilen güne ait bilanço eklenmesi ertans 10 230 26/12/2016, 17:07 atoz112
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 349 21/12/2016, 18:32 fatihkara


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya