Butona Tıklandıkça Artan Sayı(Numaratör)
Tarih
04/11/2010 00:06
Konu Sahibi
durkheim
Yorumlar
8
Okunma
5451
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Arkadaşlar, ekteki çalışmada metin kutusundaki sayıyı butona tıklandıkça nasıl artırabilirim? Form yeniden açıldığında en son kaydedilen sayıdan itibaren devam edebilir miyim? Teşekkür ederim.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,12:23
Çözüldü 
Butonlara basınca sayı arttırmak için

Visual Basic Code
metin_kutusu = metin_kutusu + 1


diyebilirsiniz. Bunun haricinde ilk sorunuz için daha önce sitemizde işlenen şu konuyu  ziyaret edebilirsiniz.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Teşekkür ederim Sayın alpeki99 hocam. Sizi çok fazla göremiyorduk. Umarım herşey yolundadır. Tekrar teşekkürler...
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,12:23
Çözüldü 
Bilgisayarımın ekran kartı yandı. Dizüstü olunca tamiri uzun sürdü ne yazık ki. Teşekkür ederim ilginiz için.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Geçmiş olsun, sağlık olsun...
Cevapla


emturker
- Murat -
Kullanici Avatari
Uzman
M....
1.245
30/10/2008
775
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
06/12/2016,08:54
Çözüldü 
(04/11/2010, 00:44)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilgisayarımın ekran kartı yandı. Dizüstü olunca tamiri uzun sürdü ne yazık ki. Teşekkür ederim ilginiz için.

Geçmiş Olsun Olcay Hatırladınmı Benimde Evdeki Ftp Server Yanmıştı.Img-grin
Application Engineer
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tarih ve saatten otomatik sayı üretme cagatay1234 6 230 11/09/2016, 10:19 atoz112
  Formda arama sayı ve metin değerine göre arama yapmak Kardeşpayı 3 321 19/06/2016, 12:07 atoz112
  koşula bağlı tarih ve sayı toplamı yapma Kardeşpayı 7 453 24/05/2016, 17:44 atoz112
  Veri girildikce rastgele otomatik sayı üretimi +/- sıkıntısı aveN 3 264 13/05/2016, 14:25 aveN
  Sayı Alanında Karakter Sınırlama notrino 6 377 10/05/2016, 09:22 notrino


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya