Butona tıkladığımda sorgu sonucu metin kutusuna nasıl gelir
Tarih
22/02/2009 04:17
Konu Sahibi
sturan2
Yorumlar
9
Okunma
3077
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sturan2
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
7
21/02/2009
7
Belirtilmemiş
Ofis 2007
16/12/2014,12:33
Çözüldü 
Forma 2 metin kutusu 1 buton ekledim. Farklı şartlara göre toplam aldığım 2 sorgum var. Butonun click olayına nasıl bir kod yazmalıyım ki sorgu 1'in sonucunu metin kutusu 1'e, sorgu 2'nin sonucunu metin kutusu 2'ye yazdırayım.

Soru çok basit bir soru belki bilemiyorum. Aramada yaptım forumda bir kaç örnek inceledim ama yapamadım.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:36
Çözüldü 
Merhabalar Aramıza hoşgeldiniz
örneğini ekleyerek sorunuzu sorarsanız daha hızlı cevap alırsınız.
Cevapla


sturan2
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
7
21/02/2009
7
Belirtilmemiş
Ofis 2007
16/12/2014,12:33
Çözüldü 
Dosyayı ekledim. Bir tablomda eksi(-) olanları ve artı(+) iki ayrı sorgu ile topluyorum. Oluşturduğum formdaki butona tıkladığımda sorguların sonuçlarını metin kutularına nasıl alırım. Vba kodlarıyla alabilirmiyim. Teşekkürler.


Ek Dosyalar
.mdb   deneme.mdb (Dosya Boyutu: 268 KB / İndirme Sayısı: 22)
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Bu işin en kolayı, bilgileri bir alt form aracılığı ile form üzerine getirme ve ordan almadır. Ben de öyle yaptım. Ama bu işlemler için verileriniz uygun değil. Bu toplamları birbiryle ilişkilendiren bir mantık kurmamışsınız. Yani bir işlem numarası oluşturup, toplamları o işlem numarasına göre almak, form üzerine de aynı numaraya göre çağırmak mümkün olmalı. Sizin uyguladığunuz bu şekilde ise sadece bir tek ana toplamla çalışılır.

Örnek ekliyorum. Bazı alan adlarınız uygun olmadığı için değiştirdim. Örneği inceleyin.

Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 28,26 KB / İndirme Sayısı: 59)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


sturan2
Üye
Kullanici Avatari
Üye
14
7
21/02/2009
7
Belirtilmemiş
Ofis 2007
16/12/2014,12:33
Çözüldü 
Yardımınız için teşekkürler bu durumda benim işimi görür. Ben örneğiniz üzerinden giderek uyarlamaları yapmaya çalışacağım. Tekrar teşekkürler.
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:36
Çözüldü 
Mehmet hocam zaten güzelce yapmış,ama bende bu arada birşeyler yapmıştım boşa gitmesin ekleyeyim


Ek Dosyalar
.mdb   deneme-Celoyce cevap.mdb (Dosya Boyutu: 260 KB / İndirme Sayısı: 50)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablomu hangi sorgu rapor kullanıyor atyaty 5 207 29/11/2016, 14:14 atyaty
  Liste kutusuna tıklayınca metin kutusuna bilgiyi getirme nightashes 5 92 28/11/2016, 23:33 nightashes
  Metin Kutusu Hk. Serkan Çevik 2 67 25/11/2016, 23:40 Serkan Çevik
  Access Formda Tümünü Seç Özelliği Nasıl Eklenir? mehami 5 195 16/11/2016, 21:35 mehami
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 182 15/11/2016, 12:08 ask200075


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya