Buton Tıklandığında Alt Formun Temizlenmesi
Tarih
12/04/2013 22:50
Konu Sahibi
gozlemci_44
Yorumlar
6
Okunma
1855
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



gozlemci_44
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
52
03/05/2011
0
Mersin
Ofis 2007
21/04/2013,17:19
Çözüldü 
Arkadaşlar, üstadlar iyi akşamlar herkese.

FHedefAra formunda Temizle'ye tıkladığım zaman Sorgu Sonucu kısmı da temizlensin istiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı: 1
Şifre: 1
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
Temizle butonunun tıklandığında olayına yazılı kodları aşağıdakilerle değiştir.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
   Me.Metin2 = ""
    Me.Metin0 = ""
    Me.Metin4 = ""
    Me.Metin6 = ""
    Me.Metin8 = ""
    Me.Metin11 = ""
    Me.Metin14 = ""
Me.FHedefAraHazırlık.Form.RecordSource = "SELECT * FROM SHedefAra WHERE [Kullanan Ad] LIKE 'HIDIR*'"
Me.FHedefAraHazırlık.Requery

Cevapla


gozlemci_44
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
52
03/05/2011
0
Mersin
Ofis 2007
21/04/2013,17:19
Çözüldü 
2. ve 3. sorun çözüldü. sadece 1. sorun kaldı. yani form açılırken alt formun boş gelmesi.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
(13/04/2013, 12:32)gozlemci_44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2. ve 3. sorun çözüldü. sadece 1. sorun kaldı. yani form açılırken alt formun boş gelmesi.
Merhaba,
Konu başlığı olan "Buton Tıklandığında Alt Formun Temizlenmesi" sorusu çözüldü mü?

Site Kuralları:
1-) .............. Birden fazla soruyu aynı konuda sormayınız. Her soru için farklı başlıklı yeni konu açınız.
[Uyarı Puanı: +2]
Cevapla


gozlemci_44
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
52
03/05/2011
0
Mersin
Ofis 2007
21/04/2013,17:19
Çözüldü 
Çözüldü sandım ama çözülmemiş. Sorunun farklı bir boyuta geldiğini şimdi anladım. Form açıldığında kaydı silen bir kod yapıştırmışım. Kayıt silindiği için de formu boş gösteriyor. Yani sorunum malesef devam ediyor.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
temizle butonunun tıklandığında olayındaki kodu aşağıdaki kod ile değiştiriniz.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
    Me.Metin2 = ""
    Me.Metin0 = ""
    Me.Metin4 = ""
    Me.Metin6 = ""
    Me.Metin8 = ""
    Me.Metin11 = ""
    Me.Metin14 = ""
Me.FHedefAraHazırlık.Form.RecordSource = "SELECT * FROM SHedefAra WHERE (((SHedefAra.[Kullanan Ad]) Is Null));"
Me.FHedefAraHazırlık.Requery

Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 341 30/11/2016, 12:01 donepezil
  Access Formda Tümünü Seç Buton Olay Yordamı Ekleme ? mehami 7 316 25/11/2016, 18:36 mehami
  Ayrı butonlardaki farklı işlevleri tek buton ile gerçekleştirmek murat dikme 9 356 20/11/2016, 16:06 murat dikme
  Bir buton ile formlar açmak nightashes 10 267 20/11/2016, 10:54 nightashes
  Buton ile raporu kapatmak m_demir 2 105 02/11/2016, 08:28 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya