Buton Sorgu
Tarih
06/12/2010 21:08
Konu Sahibi
enable8787
Yorumlar
5
Okunma
1475
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



enable8787
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
06/12/2010
0
Düzce
Ofis 2003
06/12/2010,22:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Oncelıkle herkese merhaba, neden daha oncelerı sızın calısmalarınızı goremedımkı? Ben tam 1 aydan bu yana soru sormadıgım forum kalmadı en sonunda burayı buldum ve soruma cevap bulabılecegımı dusunuyorum. Sımdı su sekılde bır ornek gerekıyor benım sırketıme ama kendım yapıcam tabı Img-grin Sımdı arkadaslar bı form olucak ornek olarak;
a: butonuna tıkladım asagıda bı text kutusu olucak onun ıcıne : ornek 1v.s.. bu kopyalanabılecek bı yazı olucek
b: butonuna tıkladıgımdada asagıdakı text kutusunda : ornek 2vs. bu kopyalabılecek olucak.

yanı anlatmak ıstedıgım aslında basıt ozet olarak yukardakı butonları herhangı bırıne tıkladıgımda o butona ait icerik yazısı asagıdakı bos text kutusunda yer alacak ve onu kopyalabılecegım. cok basıt ama ben bıraz zıt oldugum ıcın yapamadım kımsedende yardım almadım. yapılabılecek bı durum varsa yardımcı olurmusunuz yada hazır bı ornek varsa.kolay gelsın.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Aramıza hoş geldiniz. Sitemizden faydalanmaya başlamadan önce kurallarımızı okumanızı ve yazılarınızda Türkçe karakter kullanmaya özen göstermenizi rica ederiz.

Sorunuza gelince; formunuza bir adet Metin0 adında metin kutusu ile Komut1 ve Komut2 adında iki adet düğme ekleyiniz.Ekleyeceğiniz butonların tıklandığında olayına;

Visual Basic Code
Private Sub Komut1_Click()
Me.Metin0 = "1 vs."
End Sub

Visual Basic Code
 
Private Sub Komut2_Click()
Me.Metin0 = "2 vs."
End Sub


yazarak deneyiniz.

Cevapla

enable8787
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
06/12/2010
0
Düzce
Ofis 2003
06/12/2010,22:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Beceremıyorum sımdı yukarıdakı dugmeye sag tıklayıp kod olusturmu dıcem

Evet yaptım , kusura bakmayın yapabılırım ancak cok uzagım ben Access e ve cok lazım. yaptım ancak o kutuya tıkladıgımda yazdı asagı ama tick i kaldırdıgımda kaybolmuyo yazı.bunu nasıl yapabılırım
Cevapla

ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
29/12/2016,10:44
Çözüldü 
tick nedir ?
örnek ekleseniz ??
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn ayhan hocam, tick derken arkadaş acaba tıklamaktan mı bahsediyor bilemiyorum. Geri dönüş yaparsa çözüm üretilebilir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,15:40
Çözüldü 
Konu taşınmıştır.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Yemek Sipariş Portalı 4 Sorgu Ekleme al1en 2 134 18/01/2017, 00:26 ozanakkaya
  form ve raporda çapraz sorgu formatı mehmetb84 8 245 14/01/2017, 18:16 atoz112
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 83 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Sorgu ile Karakter Ayırma Hk. rknbrlz 10 222 19/12/2016, 19:25 atoz112
  Buton gizleme hk. okumas 3 130 16/12/2016, 13:34 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya