buton seçimi
Tarih
01/02/2012 09:41
Konu Sahibi
nihatra
Yorumlar
4
Okunma
1698
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



nihatra
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
29/11/2011
0
Eskişehir
Ofis 2003
15/11/2012,11:31
Çözüldü 
Excelden veb sayfasına veri gönderiyorum.bir yerde takıldım. bu sayfada 3 adet button var.
üç butonun name=button aşağıdaki gibi
<td><input type="button" name="button" id="button" align="left" value=". Kayıt Görüntüleme ." onclick="kayitGoruntule();"

<td><input type="button" name="button" id="button" align="left" value=". Kayıt Güncelleme / Kamu İdaresi İçi Nakil ." onclick="icNakil();"

<td><input type="button" name="button" id="button" align="left" value=". Tekrar Tescil / Kamu İdaresi Dışı Nakil ." onclick=disNakil();></td>
komutları
.document.all.Item("butonTcAra").Click .....gibi göneriyorum.

bu üç butondan herhangi birini nasıl seçebilirim.
Cevapla


mcmaho
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ö....
196
09/12/2011
34
Muğla
Ofis 2003
20/09/2016,22:03
Çözüldü 
Excel mi? Visual Basic mi?
<<< 10-HAGİ-10 >>>
Cevapla


nihatra
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
29/11/2011
0
Eskişehir
Ofis 2003
15/11/2012,11:31
Çözüldü 
kodlarım aşağıdadır. acil cevap bekliyorum.

Private Sub CommandButton1_Click()
On Error Resume Next
Dim IE As Object

Set IE = CreateObject("InternetExplorer.Application")

With IE
.Visible = True
.navigate "http://uygweb.sgk.gov.tr/............."

Do Until .ReadyState = 4: DoEvents: Loop
Do While .Busy: DoEvents: Loop

.document.all.Item("kulAd").Value = "" 'Kullanıcı Adı
.document.all.Item("sifre").Value = "" 'şifre
.document.all.Item("Submit").Click
.document.all.Item("Submit").Click
.document.all.Item("comboUyruk").Value = "TC"
.document.all.Item("txtTcno").Value = Sheets("Sayfa2").Range("A3") 'TC KİMLİK NUMARASI
.document.all.Item("butonTcAra").Click

'bu arada name=button olan 4 tane buton var birini seçmek istiyorum


Do Until .ReadyState = 4: DoEvents: Loop
Do While .Busy: DoEvents: Loop


End With

Set IE = Nothing
End Sub
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.976
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,03:24
Çözüldü 
Sayın nihatra lütfen Site Kurallarını okuyunuz. Sorunuz ile ilgili örnek dosyanızı ekleyiniz. Her soruyu soran için örnek hazırlamak bizim için çok ciddi zaman kaybı oluyor. Ayrıca acil, ölüyorum, bittim, işten kovulacağım vb. ifadeler sorunuzun çözülmesini günlerce geciktirir.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:nihatra
Site içerisinde arama yapmış olsaydınız bu konu ile birçok örnek var.Aşağıdaki linkte bunlardan bir tanesidir.

Not:Arkadaşımız siteye girip çıkmasına rağmen konuya dönüş yapmamıştır.Konu cevaplanmışlara taşınmıştır.

Vergi Dairesinden Pos Sorgulama 
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tek Buton Üzerinden veri tabanındaki iki tabloya veri kaydetmeyi yapamadım. oztuncla 9 3.370 01/06/2013, 02:33 drummers
Çözüldü mdı forma buton ekleme aydın3838 20 6.236 28/04/2012, 13:33 aydın3838


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya