buton ile tek bir formun tablosunu değiştirme
Tarih
31/01/2012 16:26
Konu Sahibi
BlackEyes
Yorumlar
4
Okunma
1040
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



BlackEyes
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
09/02/2011
0
Adana
Belirtilmemiş
15/02/2012,16:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
kolay gelsin yapmış olduğum programda sarf evrak kaydediyorum yıllara göre bu değişiyor. 2011, 2012, vs. girdiğim veriler 2011 ve 2012 ile aynı ama ayrı ayrı kaydetmem gerek. bunun için tek bir form kullanmak istiyrum programın boyutunu büyütmemek için. tek bir formu iki tabloda kullana bilirmiyim. buton ile yada seçenek kutusu ile tabloyu seçip aynı formda kullanabiilirmiyim. teşekkürler.

Ek Dosyalar
örnek.rar
[11.68 KB]
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,00:22
Çözüldü 
İstediğiniz Ekte Yapılmıştır.
Kolay Gelsin.
Ancak bu yöntem yani her yıla bir tablo çok mantıklı değil.
Ek Dosyalar
tablosec_kur@l.zip
[22.38 KB]
Cevapla

BlackEyes
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
09/02/2011
0
Adana
Belirtilmemiş
15/02/2012,16:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
evet istediğim buydu elinize sağlık.mantıklı değil dediğinizi anlamadım hangi yönden.?.. aslında şöyle anlatim size ben her kaydettğim evrağa numara veriyorum ve dosyalıyoruz ki dosyalarımız 50 yi buluyor bunun içinden kolayca bulalım diye numara veriyoruz. buna istinaden 2011 de kayıt edilen evrak 1,2,3....1259 diye gidiyor. 2012 de tekrar 1 numaradan başlanıyor. şimdi ben bunu bir tabloda yapsam iki aynı numara karşıma çıkacak. bunun için tabloları yıla göre ayırdım. sizin bi öneriniz varmı
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Bugün,00:22
Çözüldü 
O halde güle güle kullanın.
Ancak bize şu yazı ne zaman gelmişti sorusuna bir kaç yıl sonra cevap vermeniz çok zor olacaktır.
Gerçi Bu problemde birleşim sorgusuyla aşılabilir.

Cevapla

BlackEyes
Üye
Kullanici Avatari
Üye
6
1
09/02/2011
0
Adana
Belirtilmemiş
15/02/2012,16:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sorunum çözülmüitür. tşkr ederim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formun içi boş nightashes 2 49 09/01/2017, 22:50 nightashes
  Buton ile rapor açarken kriterde like kullanımı nightashes 2 66 06/01/2017, 22:41 nightashes
  Metin Kutusu pasif iken formun işlem yapıyor gibi davranış sergilemesi murat dikme 10 236 28/12/2016, 17:05 murat dikme
  Formda yeni veri eklendikde alt formun güncellenmesi Tale Talibov 3 126 18/12/2016, 12:23 Tale Talibov
  Buton gizleme hk. okumas 3 119 16/12/2016, 13:34 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya