birden fazla kritere göre form açmak
Tarih
11/12/2009 18:50
Konu Sahibi
zetyu
Yorumlar
21
Okunma
4631
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



zetyu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
121
12/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis XP
09/11/2016,20:42
Çözüldü 
Tablomda Id yok birden fazla kritere göre formdan buton ile yeni forma geçiş yapmak istiyorum

1 kriter ..... adı
2.kriter ..... senet no

alt formda 1 den fazla kriter olabiliyor ama buton ile yeni form açarken bunu yapamıyorum.

stLinkCriteria = "[adı]=" & "'" & Me![adı] & "'" (burada 2 tane kriter oluşturmak istiyorum)

İlginize ve yardımlarınıza şimdiden çok teşekkür ederim.
(kritere göre form için örnekler var, ama buton ile açmakla ilgili bulamadım)


Ek Dosyalar
.rar   kriteregöre.rar (Dosya Boyutu: 16,42 KB / İndirme Sayısı: 17)
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.023
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:02
Çözüldü 
sn zeytu,

ölümcül hatalar konusunu hiç incelememişsiniz, "müşteri ödeme planı1" isminde form olmaz,


örneğinizin düzenlenmiş hali aşağıdadır.


Ek Dosyalar
.rar   sled_kriteregöre.rar (Dosya Boyutu: 20,96 KB / İndirme Sayısı: 75)
Cevapla


zetyu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
121
12/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis XP
09/11/2016,20:42
Çözüldü 
Hocam çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.
Bu siteyle tanışmadan önce yapmıştım.Şimdi olsa bu hataları yapmam diye düşünüyorum.

Tekrar ilginize teşekkür ederim yardımlarınız için.
zetyu, 11-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


farukpoyraz
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
81
6
18/08/2009
0
Ankara
Ofis 2007
12/03/2010,10:47
Çözüldü 
ben vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda aynısı yaptım ancak kendi formumu açtıramıyorum hata veriyor.müşteri.... formunu arıyor. stDocName = ChrW(109) & ChrW(252) & ChrW(351) & ChrW(116) & ChrW(101) & ChrW(114) & ChrW(105) & ChrW(32) & ChrW(246) & ChrW(100) & ChrW(101) & ChrW(109) & ChrW(101) & ChrW(32) & ChrW(112) & ChrW(108) & ChrW(97) & ChrW(110) & ChrW(305) & ChrW(49) buraya kendi formumu nasıl tanıtacağım.
farukpoyraz, 18-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
stDocName ="kendiformunuzunismi"
şeklinde ismi form1 ise
stDocName ="Form1"
gibi
@benbendedeilem
Cevapla


farukpoyraz
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
81
6
18/08/2009
0
Ankara
Ofis 2007
12/03/2010,10:47
Çözüldü 
teşekkürler cvp için. şimdi ben dediğinizi yaptım ancak kriter girin diyor butono tıkladığımda. şöyle yazdım. Şimdi ben vekil adı ve anabaşlık bazında iki kritere göre seçip form açtıracağım.

Option Compare Database
Private Sub Komut5_Click()
On Error GoTo Err_Komut5_Click

Dim stDocName As String
Dim stLinkCriteria As String
Dim kriterim As String

kriterim = [vekil adı] & "" & [anabaslık]

stDocName = "form1"

stLinkCriteria = "[kriter]=" & "'" & kriterim & "'"

DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria

Exit_Komut5_Click:
Exit Sub

Err_Komut5_Click:
MsgBox Err.Description
Resume Exit_Komut5_Click
End Sub

doğrumudur.boyle butona tıkladığımda kriter gir diyor.oysa seçtiğim bilgilere göre form açması gerekmiyormu? teşekkürler
dosyamda bu bakabilirseniz sevinirim.nerde hata yapıyorum ben yardımcı olursanız sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   Yeni WinRAR archive (2).rar (Dosya Boyutu: 15,62 KB / İndirme Sayısı: 8)
farukpoyraz, 18-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 256 03/12/2016, 00:13 m_demir
  Liste kutusu çift tıklama ile yeni form açmak nightashes 18 235 02/12/2016, 20:04 nightashes
  Sorguda aynı kaydın birden çok listelenmesi atyaty 6 136 01/12/2016, 11:17 atoz112
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 330 30/11/2016, 12:01 donepezil
  açılır kutu secime göre yazı rengi ve sorgudan çağrılan ilişikli nesne (bit resmi) maras321 3 88 29/11/2016, 21:39 maras321


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya