Birbirine Bağlı Filtreleme
Tarih
22/07/2012 11:18
Konu Sahibi
orkuncan5
Yorumlar
12
Okunma
2673
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



orkuncan5
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
71
16/04/2009
0
Uşak
Ofis 2007
19/01/2013,10:28
Çözüldü 
Form A da comboboxlarda birbirine bağlı filtreleme nasıl yaptırabiliriz.
Ek Dosyalar
Fitreleme1.rar
orkuncan5, 16-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
528
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
01/12/2016,17:21
Çözüldü 
Hangi alanlarda filtreleme yapmak istiyorsunuz?
Cevapla


orkuncan5
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
71
16/04/2009
0
Uşak
Ofis 2007
19/01/2013,10:28
Çözüldü 
Erkan Bey örnek vererek anlatmak istiyorum.Departman bölümünden Muhasebeyi seçtiğimde İller açılan kutusunda Departmana ait iller gelmeli.Buraya gelen illerden İstanbulu seçtiğimde Ad açılan kutusuna Fedai ve Hadi isimleri gelmeli.Soyad açılan kutusuna Ömeroğlu ve Hadigari soyisimleri gelmeli.......şeklinde istiyorum.Tabi her açılan kutundan veri seçtiğimde altformdada buna göre filtreleme olmalı.
orkuncan5, 16-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
528
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
01/12/2016,17:21
Çözüldü 
Ben size departman, il ve ad alanlarını yaptım gerisini sanırım siz halledebilirsiniz zaten benim yaptığım işlemleri incelerseniz anlayacaksınız zor bir şey olmadığını.

Ek Dosyalar
Fitreleme1.rar
Cevapla


orkuncan5
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
71
16/04/2009
0
Uşak
Ofis 2007
19/01/2013,10:28
Çözüldü 
Erkan Bey Allah razı olsun.Aynı filtrelemeyi açılan kutu için yapabilirmisiniz.
orkuncan5, 16-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


boolean_
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E.... E....
528
4
31/10/2008
184
İstanbul
Ofis 2010
01/12/2016,17:21
Çözüldü 
Açılan kutu ile neyi kastettiğinizi anlayamadım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Sad Dinamik arama yapma. Filtreleme zamani hata.. Tale Talibov 11 424 20/11/2016, 18:25 Tale Talibov
Çözüldü Birden fazla seçime göre filtreleme temre 5 159 14/11/2016, 22:34 atoz112
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 199 14/11/2016, 18:43 mehami
Çözüldü seçime bağlı metin kutusunu tabloda aktif veya pasif yapma EROLAKSAKAL 13 4.003 12/11/2016, 11:48 atoz112
  Filtreleme Yaparak Excel'e Export Etme! Rıdvan Üçok 3 106 06/11/2016, 13:53 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya