Birbirine bağlı bilgiler
Tarih
16/03/2009 09:58
Konu Sahibi
apobaba77
Yorumlar
9
Okunma
2079
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



apobaba77
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
18/02/2009
0
Konya
Ofis 2003
12/06/2016,16:29
Çözüldü 
benim sayın ustalara sorum şu:ben bir personel programı yapmak istiyorum.Programda yapmak istediğim bir personelin kadro ve derecesini girdiğim zaman o kadro ve dereceyle ilgili bazı bilgilerin o kişiye otomatik olarak verilmesi.Mesela kadro ve derecesi 4/1 olan bir öğretmenin ek gösterge puanı 1100 , özel hizmet tazminat oranı 100 , yan ödeme 750 olsun kadro derece değiştiği zaman bu bilgilerin hepsi kadro dereceye göre değişsin istiyorum. yani bir tek bilginin değişmesiyle ona bağlı bir çok bilginin değişmesi .formüllerle yapılabiliyor ama veri tablosuna ekleyemedim. bilmiyorum yapılabilir mi örnek gönderemiyorum çünkü yapamadım. yardım edecek arkadaşlar sadece istediğim şeyle ilgili bir örnek yapıverirlerse ben örneğe bakarak kendime uyarlayabilirim.şimdiden teşekkürler.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.023
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:11
Çözüldü 
Ekteki örnek formda 6/1, 5/1 ve 4/1 i kayıtlı, formdaki kadroder alanın değiştirdiğinizde diğer alanlar da güncellenir.


Ek Dosyalar
.rar   sled_deneme.rar (Dosya Boyutu: 14,95 KB / İndirme Sayısı: 32)
Cevapla


apobaba77
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
18/02/2009
0
Konya
Ofis 2003
12/06/2016,16:29
Çözüldü 
kısa zamanda tam istediğim gibi bir örnek olmuş çok teşekkürler emeğinize sağlık
biliyorum çok şey istiyorum ama ekteki çizelgeye göre bu kodları nasıl yapabilirim. mesela: bir kişi öğretmense ,4/1 ise ek gösterge 1100 , özel hizmet taz. 100 , yan ödeme 750 ; memur ise 4/1 ise ek gösterge 650, özel hiz.taz. 49, yan ödeme 500 gibi .


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.023
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,06:11
Çözüldü 
sn apobaba77, siz tablolarınızı ve veri kaydedeceğiniz formu hazırlayıp ekleyin, örneğiniz üzerinde çalışma yapalım.
Cevapla


apobaba77
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
18/02/2009
0
Konya
Ofis 2003
12/06/2016,16:29
Çözüldü 
benim yapmak istediğim program henüz kafamda taslak olarak belirmediği için sadece yapmak istediğim şeyle ilgili bir örnek gönderiyorum .ilgilenirseniz sevinirim

[uyari]Dosyanızı Winrar ile sıkıştırılmış hali 10 Kb, sizin gönderdiğiniz ise 150 Kb... Lütfen Forum kurallarını okuyun... [/uyari]

Forum Kuralları 


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 9,92 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla


apobaba77
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
58
18/02/2009
0
Konya
Ofis 2003
12/06/2016,16:29
Çözüldü 
kesinlikle haklısınız forum kuralları hakkında bilgimde var ama aceleden unutmuşum.özür dilerim.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Seçime Bağlı Form Açma-Açılan Formda Seçilenleri Raporda Gösterme Nasıl Yapılır? mehami 8 200 14/11/2016, 18:43 mehami
Çözüldü seçime bağlı metin kutusunu tabloda aktif veya pasif yapma EROLAKSAKAL 13 4.005 12/11/2016, 11:48 atoz112
  Bağlı tablolardaki kayıtları tek formda çağırma ve düzenleme mehmetb84 6 443 19/07/2016, 15:46 mehmetb84
  koşula bağlı tarih ve sayı toplamı yapma Kardeşpayı 7 448 24/05/2016, 17:44 atoz112
  Formlar aynı tabloya bağlı fakat farklı id no atanıyor eyupakdas 2 250 13/05/2016, 23:54 eyupakdas


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya